ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος, Ενωση Γονέων: Κε δήμαρχε θέλουμε έγγραφη ενημέρωση για την πορεία της σχολικής στέγηςΤο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» που αφορά την χρηματοδότηση των Δήμων για τις επισκευές των σχολικών κτηρίων ενημερωθήκαμε ότι δημοπρατήθηκε τον Μάρτιο του 2020.

Στην συνάντηση του Δ.Σ της Ένωσης με τον κ. Δήμαρχο στις 29 Νοεμβρίου 2019 μας διαβεβαίωσε ότι, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, «θα υπάρξει και στο εξής συνεχής επαφή με τους εκπροσώπους της Ένωσης Γονέων του Δήμου, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθείται από κοινού, η εξέλιξη και η υλοποίηση όλων των στόχων που έχουν τεθεί και που όπως τόνισε ο κ. Ζερβός, θα τεθούν άμεσα σε τροχιά υλοποίησης, ώστε η σχολική στέγη στον Δήμο Αγίου Νικολάου, να έχει την θέση και την ποιότητα που της αξίζει!».

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σε συνέχεια αυτής της δήλωσης θα θέλαμε να μας ενημερώσετε εγγράφως σε ποιο στάδιο βρίσκεται το σχέδιο υλοποίησης του προγράμματος, δεδομένων και των ειδικών συνθηκών που έχουν προκύψει.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Δ.Σ. της Ένωσης έχει συλλέξει τις ανάγκες της κάθε σχολικής μονάδας και γνωρίζει από τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων τις προτεραιότητες που έχουν θέσει οι ίδιοι οι γονείς που ζουν καθημερινά τα παιδιά τους και την λειτουργία των σχολείων. Περιμένουμε λοιπόν να μας δοθεί αυτή η δυνατότητα σε συνέχεια της σχετικής ενημέρωσης από μέρους σας ώστε να γνωρίζουμε από τα πλέον αρμόδια όργανα τι μέλλει γενέσθαι. Αν προτίθεστε να ορίσετε μία συνάντηση για να μας προσδιορίσετε τον χρονικό ορίζοντα των ενεργειών σας γιατί υπάρχει μεγάλη ασάφεια ως προς την έναρξη της εργολαβίας. Είμαστε στη διάθεσή σας,

swell adv 2021

Με τιμή,
Η Πρόεδρος
Μαρία – Ναυσικά Γάλλου

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button