Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΑΓΡΟΤΙΚΑΑγιος Νικόλαος: Εννέα τόνοι κηπευτικών διανεμήθηκαν σε δομές και ευάλωτες κοινωνικά ομάδες

Αγιος Νικόλαος: Εννέα τόνοι κηπευτικών διανεμήθηκαν σε δομές και ευάλωτες κοινωνικά ομάδες

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

“Μέσα σ΄αυτήν την αχαρτογράφητη διαδρομή εκτιμούμε ξανά αυτά που μέχρι σήμερα θεωρούσαμε δεδομένα…Σ΄αυτή την πραγματικά δύσκολη συγκυρία, ανα – διαμορφωνόμαστε ώς άτομα και ως κοινωνία και με τις επιλογές μας ανοίγουμε ακόμα περισσότερο τον δρόμο της συνεργασίας, της υποστήριξης, της αλληλοβοήθειας. Βγαίνουμε δυνατοί και ενωμένοι”.

Στην δήλωση αυτή προχώρησε ο αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών και εθελοντισμού Αγίου Νικολάου κ. Θωμάς Χαριτάκης, με αφορμή την προσφορά εννέα τόνων κηπευτικών (τομάτες), από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ιεράπετρας : “Κρητικό Περβόλι”, που διανεμήθηκαν όπως έγινε γνωστό στις παρακάτω δομές : Νοσοκομεία Αγίου Νικολάου – Νεαπόλεως, Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου, Κατάστημα Κράτησης Νεάπολης. Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ενορίας Αγίας Τριάδας, Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων “Μεγάλη Παναγία”, Οικοτροφείο “Αρετούσα”, Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αγίου Νικολάου καθώς και σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

mechanical adv 2021

Ο κ. Χαριτάκης ευχαρίστησε τους παραγωγούς, τους υπευθύνους του Συνεταιρισμού “Κρητικό Περβόλι” καθώς και όσους συνέδραμαν στην διανομή των προιόντων.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble