ΑΓΡΟΤΙΚΑΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Εννέα τόνοι κηπευτικών διανεμήθηκαν σε δομές και ευάλωτες κοινωνικά ομάδες“Μέσα σ΄αυτήν την αχαρτογράφητη διαδρομή εκτιμούμε ξανά αυτά που μέχρι σήμερα θεωρούσαμε δεδομένα…Σ΄αυτή την πραγματικά δύσκολη συγκυρία, ανα – διαμορφωνόμαστε ώς άτομα και ως κοινωνία και με τις επιλογές μας ανοίγουμε ακόμα περισσότερο τον δρόμο της συνεργασίας, της υποστήριξης, της αλληλοβοήθειας. Βγαίνουμε δυνατοί και ενωμένοι”.

Στην δήλωση αυτή προχώρησε ο αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών και εθελοντισμού Αγίου Νικολάου κ. Θωμάς Χαριτάκης, με αφορμή την προσφορά εννέα τόνων κηπευτικών (τομάτες), από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ιεράπετρας : “Κρητικό Περβόλι”, που διανεμήθηκαν όπως έγινε γνωστό στις παρακάτω δομές : Νοσοκομεία Αγίου Νικολάου – Νεαπόλεως, Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Λασιθίου, Κατάστημα Κράτησης Νεάπολης. Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ενορίας Αγίας Τριάδας, Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων “Μεγάλη Παναγία”, Οικοτροφείο “Αρετούσα”, Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αγίου Νικολάου καθώς και σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο κ. Χαριτάκης ευχαρίστησε τους παραγωγούς, τους υπευθύνους του Συνεταιρισμού “Κρητικό Περβόλι” καθώς και όσους συνέδραμαν στην διανομή των προιόντων.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button