ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ενίσχυση της ενδοχώρας και αξιοποίηση χώρων

Η ενίσχυση της ενδοχώρας, η αξιοποίηση και η επισκεψιμότητα χώρων πολιτισμού, λατρείας, ψυχαγωγίας, σε συνδυασμό με την ανάδειξη δράσεων που αναπτύσσονται στις κοινότητες, συνάδουν και αποτελούν προτεραιότητα και στόχευση για την δημοτική αρχή”.

Στην δήλωση αυτή προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή την σημερινή (21/10) επίσκεψη εκπροσώπων του νέου Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Νεάπολης και συγκεκριμένα των κ.κ. Νίκου Ταμπακάκη (Προέδρου) και Μιχάλη Ταμπουρατζή (Γραμματέα) που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο, παρουσία του προέδρου του Τ. Σ κ. Γιάννη Μηναδάκη, του Αντιδημάρχου κ. Κων/νου Καστελλιανάκη και του Γ.Γ κ. Γιάννη Στεφανάκη.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Συγκεκριμένα στην παραπάνω συνάντηση, δόθηκε η ευκαιρία να γίνουν γνωστές πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν αναληφθεί από το γραφείο τουρισμού του Δήμου, με στόχο την ανάδειξη όχι μόνο της παραθαλάσσιας ζώνης του Αγίου Νικολάου, αλλά και της ενδοχώρας.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, σε συνεργασία, με τους επιχειρηματίες της περιοχής και αφού διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία σε επισκέψιμους χώρους στην Νεάπολη, θα υπάρξει πρόταση προς τον σύνδεσμο τουριστικών & ταξιδιωτικών γραφείων Κρήτης, ώστε να οργανωθεί μία νέα τουριστική διαδρομή προς την συγκεκριμένη περιοχή και τις γειτονικές κοινότητες του Επάνω Μεραμπέλου.

swell adv 2021

Θεωρώ – ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζερβός – ότι αποτελεί μια εύκολα υλοποιήσιμη ιδέα, που θα την στηρίξουμε με κάθε τρόπο, ώστε να προβάλουμε την περιοχή και να αναδείξουμε τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos










Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button