ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Ενισχύεται με προσωπικό η Υπηρεσία Καθαριότητας

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα ενισχυθεί με νέο προσωπικό η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας κο Γιώργο Βάρδα.

Θα γίνει πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 30 εργατών καθαριότητας και 2 οδηγών απορριμματοφόρων. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι γίνεται αποκομμιδή απορριμμάτων επιπλέον τις ημέρες Πέμπτη και Κυριακή, σε κεντρικά σημεία στον Άγιο Νικόλαο και στην Ελούντα, για να εξυπηρετηθούν περισσότερο κυρίως τα καταστήματα διότι η τουριστική σεζόν βρίσκεται σε κορύφωση.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σε εξέλιξη η τοποθέτηση 200 νέων πράσινων κάδων

Σε εξέλιξη βρίσκεται, σύμφωνα με τον κο Βάρδα, η τοποθέτηση των 200 νέων πράσινων κάδων καθαριότητας σε όλη την έκταση και τις Κοινότητες του Δήμου Αγίου Νικολάου.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button