ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος, Εμπορικός Σύλλογος: Δωρεάν rapid tests για τα μέλη τουΟ Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με το Δήμο Αγίου Νικολάου, στα πλαίσια της προσπάθειας να παραμείνει η πόλη μας ασφαλής για όλους, αλλά και οι καταναλωτές να αισθάνονται ασφάλεια κατά τις αγορές τους στα καταστήματα της πόλη μας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη παροχή ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST COVID για τα μέλη του τόσο πριν, όσο και μετά την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων.

Οποιο από τα μέλη του ενδιαφέρεται μπορεί να κλείσει ραντεβού ή να λάβει περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2841 340109.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το μέτρο έχει ισχύ και για τους υπαλλήλους του εκάστοτε καταστήματος.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button