ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Εκκληση της ΔΕΥΑΑΝ για την σωστή παραλαβή των λογαριασμώνΑπό την ΔΕΥΑΑΝ ανακοινώνεται ότι το τελευταίο διάστημα επιστρέφονται στα γραφεία μας από τα ΕΛΤΑ μεγάλος αριθμός λογαριασμών τελών ύδρευσης που αφορούν περιοχές με δόμηση εκτός σχεδίου, περιαστικά από την πόλη του Αγ. Νικολάου  και γύρω από διάφορους οικισμούς.

Αυτό οφείλεται σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ στην συνταξιοδότηση των παλιών διανομέων και στο γεγονός ότι οι νέοι (κυρίως συμβασιούχοι) δεν γνωρίζουν καλά πρόσωπα και διευθύνσεις στην περιοχή. Το πρόβλημα εστιάζεται κυρίως σε περιοχές που η δόμηση δεν είναι οργανωμένη και οι περισσότεροι οδοί είναι ανώνυμοι.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σε πολλές περιοχές π.χ. Αμμουδάρα, Καλό Χωριό, Βαθύ, Ξηρόκαμπος κλπ. υπάρχουν ταχυδρομικές θυρίδες οι οποίες ανήκουν σε καταναλωτές, όμως δεν έχουν δηλωθεί στο αρχείο της ύδρευσης οπότε δυσκολεύεται το έργο της διανομής αλληλογραφίας προς αυτούς.

Παρακαλούνται όλοι οι καταναλωτές να ελέγξουν τα έντυπα των λογαριασμών που λαμβάνουν από την ΔΕΥΑΑΝ σε ότι αφορά την Δ/νση αποστολής. Σε περίπτωση κατά την οποία δεν υπάρχει ο αριθμός θυρίδας ή είναι λάθος ή ακόμη και ελλειπής η Δ/νση του καταναλωτή θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσουν με το τμήμα ύδρευσης της ΔΕΥΑΑΝ στα τηλ. 2841082720 και 2841086146 ή στην ηλεκτρονική Δ/νση deyaan.info@gmail.com προκειμένου να δηλώσουν τα ορθά στοιχεία. Επίσης και όσοι καταναλωτές δεν έχουν λάβει λογαριασμούς το τελευταίο διάστημα θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα παραπάνω τηλέφωνα.

swell adv 2021

Με τον τρόπο αυτό θα λαμβάνουν έγκαιρα τους λογαριασμούς ύδρευσης και θα ενημερώνονται για την κατανάλωση που παρουσιάζουν τα ακίνητά τους.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button