ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Αιφνιδιαστική επίσκεψη Εισαγγελέα στο νοσοκομείο για πλαστά rapid test

Εφαρμόζοντας την εγκύκλιο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο εισαγγελέας πρωτοδικών Λασιθίου πραγματοποίησε επίσκεψη στο νοσοκομείο Λασιθίου για έλεγχο τυχόν πλαστών εγγράφων όπως συνέβη και με παράλληλο περιστατικό που εκτυλίχτηκε στον Βόλο.

Συγκεκριμένα, έγινε η πρώτη σε επίπεδο νησιού επίσκεψη στελεχών αστυνομικών υπηρεσιών του Λασιθίου και του εισαγγελέα στο εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου. Αξιωματικός της Αστυνομίας από τον γειτονικό νομό ανέφερε ότι «η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τη διαδικασία που ακολουθείται στα στελέχη της τοπικής αστυνομίας»

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Αξίζει να σημειωθεί ότι προηγήθηκε παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα για το συνεχώς αυξανόμενο φαινόμενο των πλαστών ή ψευδών κατά περιεχόμενο πιστοποιητικών εμβολιασμού κατά του κοροναϊού COVID-19.

Στο πλαίσιο της παραγγελίας του ανώτατου εισαγγελέα, σύμφωνα με την οποία οι κατά τόπους εισαγγελείς θα μεταβαίνουν στα εμβολιαστικά κέντρα της περιφέρειάς τους για να έχουν άμεση εικόνα της κατάστασης, οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές μετέβησαν στο εμβολιαστικό κέντρο για να έχουν μία άμεση εικόνα για το τί συμβαίνει.

swell adv 2021

Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., στον ανατολικότερο νομό του νησιού από τη χθεσινή παρουσία εκπροσώπων της ΕΛ.ΑΣ και της εισαγγελίας δεν υπήρξε κάποια περίπτωση που να έχρηζε περαιτέρω διερεύνησης και η υπόθεση είχε απλώς ενημερωτικό χαρακτήρα. Σε κάθε περίπτωση πάντως η Αστυνομία σε όλη την Κρήτη είναι έτοιμη να προχωρήσει σε ελέγχους εάν υπάρξουν πληροφορίες ή καταγγελίες για «περίεργες» εκδόσεις πιστοποιητικών εμβολιασμού ή εάν παρατηρηθεί διαφορά νοσούντων σε υγειονομικό προσωπικό από τον ένα μήνα στον άλλο.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button