ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Δρομολογείται αστικό λεωφορείο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών

Την δρομολόγηση Αστικού Λεωφορείου προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής κατά τις συναλλαγές τους με τις υπηρεσίες του Δήμου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, η διαδρομή που θα εκτελεί το αστικό λεωφορείο καθημερινά περιλαμβάνει τις περιοχές : ( ΚΤΕΛ -S/M ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ – ΓΕΦΥΡΑ- ΠΛΑΤΕΙΑ-ΛΙΜΑΝΙ ΠΙΑΤΣΑ ΤΑΞΙ –ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ- S/M ΜΟΛΥΜΠΑΚΗ – ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΑΜΜΟΥΔΙ-ΤΕΛΩΝΕΙΟ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ-ΚΤΕΛ) , ενώ οι ώρες εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού είναι οι εξής : 08:30 – 09:00- 09:30 -10:00 -10:30 -11:30 π.μ και 12:30 μ.μ.

caffeine adv 2021

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι μετά από συμφωνία με το ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου, οι επιβάτες από Κριτσά και Ελούντα θα πηγαίνουν με το ίδιο εισιτήριο στο νέο κτίριο του Δήμου.

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, παρά του ότι και σήμερα δίδεται η δυνατότητα εξυπηρέτησης των πολιτών μ΄ένα μικρότερο δρομολόγιο που ήδη εκτελεί το ΚΤΕΛ, η συμμετοχή είναι περιορισμένη, γεγονός που φανερώνει ότι οι συμπολίτες επιλέγουν την χρήση των ΙΧ, προκειμένου να εξυπηρετηθούν από τις υπηρεσίες του δήμου δεδομένου του άνετου πάρκινγκ που υπάρχει στο νέο οίκημα.

neratzoulis neo

Ο ίδιος κάλεσε ωστόσο τους πολίτες να στηρίξουν τη συγκεκριμένη δράση προκειμένου στο άμεσο μέλλον να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο προς όφελος τόσο των ίδιων , όσο και των ξένων επισκεπτών.

Ο αντιπρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου, κ. Μανώλης Περουλιός, χαρακτηρίζοντας ως δημόσιο κοινωνικό αγαθό τις αστικές συγκοινωνίες, κάλεσε τους πολίτες ν΄αγκαλιάσουν την συγκεκριμένη δράση, τονίζοντας ότι μεσοπρόθεσμα όπως θα αποδειχθεί οι αστικές μετακινήσεις “απαντούν” κατά τον καλύτερο τρόπο στις βασικότερες ανάγκες της κοινωνίας.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button