ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Δωρητής πλάσματος αίματος ο Χάρης Αλεξάκης

Ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Χάρης Αλεξάκης έγινε δωρητής πλάσματος αίματος που θα χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία ασθενών με κορωνοϊό.

Μία κίνηση ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης!

brands heaven2021

Η ανακοίνωση του που έκανε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Έχουν περασει περίπου 100 ημέρες από την ημέρα που διαγνώστηκα θετικός στον COVID-19, μια πρωτόγνωρη εμπειρία τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

neratzoulis neo

Σήμερα είχα την ευκαιρία να γίνω δωρητής πλάσματος αίματος που θα χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία ασθενών με COVID-19. Νιώθω παρά πολύ χαρούμενος που μέσα από αυτή την περιπέτεια, τελικά, μου δόθηκε η δυνατότητα να βοηθήσω κάποιους συνανθρώπους μου, και θα ήθελα να ευχαριστήσω το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Αγίου Νικολάου και του ΠΑΓΝΗ, για την ευκαιρία αυτή.

Θα πρέπει να πω, ότι η νόσηση με COVID-19 πέρα από τα συμπτώματα στον οργανισμό, δημιουργεί κι ένα πολύ μεγάλο ψυχολογικό φορτίο, που κουβαλάει ο φορέας του ιού αλλά και η οικογένεια του και γι αυτό είναι πολύ σημαντική η υποστήριξη του, από όλους μας, καθώς είναι πιθανό ο οποιοσδήποτε από εμάς, να βρεθεί στη θέση αυτή.

Μέσα από αυτή την δημοσίευση, θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους σταθήκαν δίπλα μας σε αυτή την περιπέτεια, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, τους ανθρώπους του Δήμου, τους φίλους μας που το ξέρουν ήδη, την οικογένεια μας, και ολους όσους μας συμπαραστάθηκαν που με την υποστήριξη τους, με έκαναν κι εμένα λίγο καλύτερο.

Σας ευχαριστώ!
Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button