Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος | Δωρητής πλάσματος αίματος ο Χάρης Αλεξάκης

Αγιος Νικόλαος | Δωρητής πλάσματος αίματος ο Χάρης Αλεξάκης

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ο Αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Χάρης Αλεξάκης έγινε δωρητής πλάσματος αίματος που θα χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία ασθενών με κορωνοϊό.

Μία κίνηση ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης!

mechanical adv 2021

Η ανακοίνωση του που έκανε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

apostolakis adv 2

Έχουν περασει περίπου 100 ημέρες από την ημέρα που διαγνώστηκα θετικός στον COVID-19, μια πρωτόγνωρη εμπειρία τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Σήμερα είχα την ευκαιρία να γίνω δωρητής πλάσματος αίματος που θα χρησιμοποιηθεί για την θεραπεία ασθενών με COVID-19. Νιώθω παρά πολύ χαρούμενος που μέσα από αυτή την περιπέτεια, τελικά, μου δόθηκε η δυνατότητα να βοηθήσω κάποιους συνανθρώπους μου, και θα ήθελα να ευχαριστήσω το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Αγίου Νικολάου και του ΠΑΓΝΗ, για την ευκαιρία αυτή.

Θα πρέπει να πω, ότι η νόσηση με COVID-19 πέρα από τα συμπτώματα στον οργανισμό, δημιουργεί κι ένα πολύ μεγάλο ψυχολογικό φορτίο, που κουβαλάει ο φορέας του ιού αλλά και η οικογένεια του και γι αυτό είναι πολύ σημαντική η υποστήριξη του, από όλους μας, καθώς είναι πιθανό ο οποιοσδήποτε από εμάς, να βρεθεί στη θέση αυτή.

Μέσα από αυτή την δημοσίευση, θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους σταθήκαν δίπλα μας σε αυτή την περιπέτεια, γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, τους ανθρώπους του Δήμου, τους φίλους μας που το ξέρουν ήδη, την οικογένεια μας, και ολους όσους μας συμπαραστάθηκαν που με την υποστήριξη τους, με έκαναν κι εμένα λίγο καλύτερο.

Σας ευχαριστώ!

zygos gif 2020b
wind one adv
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble