Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος | Δήλωση του δημάρχου για την μερική άρση των μέτρων

Αγιος Νικόλαος | Δήλωση του δημάρχου για την μερική άρση των μέτρων

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Με αφορμή τις αλλαγές που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, σύμφωνα με τις οποίες  προβλέπεται η μερική άρση των μέτρων, εν μέσω lockdown για τον κορονοϊό, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Μετά την εφαρμογή του σκληρού lockdown για 2, 5 εβδομάδες, στον Δήμο Αγίου Νικολάου, αίρονται, όπως πληροφορηθήκαμε τα πρόσθετα μέτρα, αφού σημειώνεται καλύτερη επιδημιολογική εικόνα στην περιοχή.

mechanical adv 2021

Στο διάστημα αυτό, συνειδητοποιήσαμε όλοι, πόσο εύκολο είναι από την μια στιγμή στην άλλη, να βρεθούμε σε συνθήκες σκληρού lockdown – μια κατάσταση – που επιτείνει υποχρεωτικά την επιβεβαιωμένη κοινωνική απόσταση.

apostolakis adv 2

Ζητούμε από τους συνδημότες, που έδειξαν ιδιαίτερη υπευθυνότητα τις προηγούμενες ημέρες και με την στάση τους βοήθησαν να επιτευχθεί το σημερινό αποτέλεσμα και η επιστροφή στην σχετική κανονικότητα, να συνεχίσουν με την ίδια υπευθυνότητα, να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα που έχουν υποδειχθεί από την επιστημονική κοινότητα.

Ζητούμε επίσης, από τους γονείς που τα παιδιά τους επιστρέφουν από την Δευτέρα 22/2 στα σχολεία, να προχωρούν καθημερινά στην θερμομέτρηση τους πριν την αποχώρηση από την οικία τους και εάν διαπιστώσουν ότι η θερμοκρασία δεν είναι η ενδεδειγμένη , να μην τα στέλνουν στις σχολικές μονάδες. Η θερμομέτρηση των μαθητών θα γίνεται και στα σχολεία, αλλά λόγω του μεγάλου αριθμού των μαθητών πιθανότατα να μην είναι λεπτομερής.

Με τον τρόπο αυτό, θ΄ αποφύγουμε ανάλογα περιστατικά – όπως αυτό του παιδικού σταθμού της Αμμούδας – που οδήγησαν την περιοχή στο σκληρό lockdown.»

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble