Κρήτη

Αγιος Νικόλαος | Δήλωση του δημάρχου για την μερική άρση των μέτρων

Με αφορμή τις αλλαγές που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, σύμφωνα με τις οποίες  προβλέπεται η μερική άρση των μέτρων, εν μέσω lockdown για τον κορονοϊό, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Μετά την εφαρμογή του σκληρού lockdown για 2, 5 εβδομάδες, στον Δήμο Αγίου Νικολάου, αίρονται, όπως πληροφορηθήκαμε τα πρόσθετα μέτρα, αφού σημειώνεται καλύτερη επιδημιολογική εικόνα στην περιοχή.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στο διάστημα αυτό, συνειδητοποιήσαμε όλοι, πόσο εύκολο είναι από την μια στιγμή στην άλλη, να βρεθούμε σε συνθήκες σκληρού lockdown – μια κατάσταση – που επιτείνει υποχρεωτικά την επιβεβαιωμένη κοινωνική απόσταση.

Ζητούμε από τους συνδημότες, που έδειξαν ιδιαίτερη υπευθυνότητα τις προηγούμενες ημέρες και με την στάση τους βοήθησαν να επιτευχθεί το σημερινό αποτέλεσμα και η επιστροφή στην σχετική κανονικότητα, να συνεχίσουν με την ίδια υπευθυνότητα, να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα που έχουν υποδειχθεί από την επιστημονική κοινότητα.


Ζητούμε επίσης, από τους γονείς που τα παιδιά τους επιστρέφουν από την Δευτέρα 22/2 στα σχολεία, να προχωρούν καθημερινά στην θερμομέτρηση τους πριν την αποχώρηση από την οικία τους και εάν διαπιστώσουν ότι η θερμοκρασία δεν είναι η ενδεδειγμένη , να μην τα στέλνουν στις σχολικές μονάδες. Η θερμομέτρηση των μαθητών θα γίνεται και στα σχολεία, αλλά λόγω του μεγάλου αριθμού των μαθητών πιθανότατα να μην είναι λεπτομερής.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Με τον τρόπο αυτό, θ΄ αποφύγουμε ανάλογα περιστατικά – όπως αυτό του παιδικού σταθμού της Αμμούδας – που οδήγησαν την περιοχή στο σκληρό lockdown.»


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button