ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Διεκδίκησαν την παραμονή του μοναδικού ειδικού οχήματος στο νομό Λασιθίου

Μέτα από αυξημένες πιέσεις και την άμεση κινητοποίηση πολιτών και φορέων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αγίου Νικολάου, διεκδίκησαν, την παραμονή του μοναδικού ειδικού οχήματος που βρίσκεται στον νομό Λασιθίου μέχρι νεοτέρας.

Το παρόν στην διεκδίκηση έδωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αγίου Νικολάου, ο δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, ο κ. Νίκος Κοκκίνης, ο κ. Γιάννης Ανδριώτης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμάς Χαριτάκης. Μαζί τους βρίσκονταν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της κάθε παράταξης.

caffeine adv2020b

Ο Μανώλης Θραψανιώτης ενημερώθηκε άμεσα για το θέμα και ζήτησε έρθει σε επικοινωνία με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγα Γεροβασίλη για να την ενημερώσει σχετικά, ζητώντας την ανάκληση της απόφασης.

purosvestiki 002

neratzoulis neo

purosvestiki 001

purosvestiki 007

purosvestiki 09

purosvestiki 05

Να σημειωθεί πως πρόκειται για το μόνο πλήρως εξοπλισμένο διασωστικό όχημα με πολλαπλές δυνατότητες παρέμβασης, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για τον νομό Λασιθίου και τις αυξημένες ανάγκες του και δεν μπορεί να υποκατασταθεί σε καμία περίπτωση από το άλλο μικρότερο όχημα που έχει στη διάθεση της η υπηρεσία.

 

Back to top button