ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Διεκδίκησαν την παραμονή του μοναδικού ειδικού οχήματος στο νομό Λασιθίου

Η διεκδίκηση μέχρι νεοτέρας...Μέτα από αυξημένες πιέσεις και την άμεση κινητοποίηση πολιτών και φορέων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Αγίου Νικολάου, διεκδίκησαν, την παραμονή του μοναδικού ειδικού οχήματος που βρίσκεται στον νομό Λασιθίου μέχρι νεοτέρας.Το παρόν στην διεκδίκηση έδωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αγίου Νικολάου, ο δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, ο κ. Νίκος Κοκκίνης, ο κ. Γιάννης Ανδριώτης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου κ. Θωμάς Χαριτάκης. Μαζί τους βρίσκονταν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της κάθε παράταξης.

Ο Μανώλης Θραψανιώτης ενημερώθηκε άμεσα για το θέμα και ζήτησε έρθει σε επικοινωνία με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγα Γεροβασίλη για να την ενημερώσει σχετικά, ζητώντας την ανάκληση της απόφασης.Να σημειωθεί πως πρόκειται για το μόνο πλήρως εξοπλισμένο διασωστικό όχημα με πολλαπλές δυνατότητες παρέμβασης, το οποίο είναι ζωτικής σημασίας για τον νομό Λασιθίου και τις αυξημένες ανάγκες του και δεν μπορεί να υποκατασταθεί σε καμία περίπτωση από το άλλο μικρότερο όχημα που έχει στη διάθεση της η υπηρεσία.

 

Μέσω
Φωτογραφίες: Γιώργος Βαρνακιώτης

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close