ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου Αγίας ΤριάδαςΑυτοψία στο  χώρο γύρω από την ΑγίαΤριάδα, πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης (24/3)ο Δήμαρχος ΑγίουΝικολάου κ.Αντώνης Ζερβός, συνεπικουρούμενος από την αρμόδια επι των Τεχνικών θεμάτων αντιδήμαρχο κ. Αφροδίτη Βαρκαράκη και τους τεχνικούς υπαλλήλους του Δήμου κ. Μ. Ταβλά και κ.Μ.Καπαράκη.

Ήδη όπωςέκανε γνωστό ο Δήμαρχος κ.Αντ. Ζερβός, αναμένεται να ξεκινήσει η υλοποίηση της πρώτης φάσης βελτίωσης του χώρου γύρω από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, όπου σύμφωναμε τον προγραμματισμό προβλέπεται να κατεδαφιστεί το κεραμοσκεπές τμήμα που υπάρχει εκεί καθώς και τμήμα των αποθηκών της εκκλησίας και το τοιχείο περίφραξης  δίνοντας τη  δυνατότητα, να διευρυνθεί  ο χώρος του Ναού εν όψει  του ΠΑΣΧΑ.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η διαμόρφωση, του περιβάλλοντος χώρου, θα γίνει σε δύο στάδια, όπως εξήγησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου. Το πρώτο θα ξεκινήσει άμεσα  και το επόμενο  μετά την ολοκλήρωση των πράξεων αναλογισμού, για την τακτοποίηση των ιδιοκτησιών περί την Αγία Τριάδα ώστε να γκρεμιστεί το ακίνητο Ρούβαλη που «μπλοκάρει» την εκκλησία από την πλευρά της πλατείας, αλλά και των υπολοίπων κτισμάτων. Με τις ενέργειες αυτές, τόνισεν ο Δήμαρχος κ.Ζερβός, το κεντρικό αυτό σημείο της πόλης θα αποκτήσει το κύρος και την μορφή που χρειάζεται να υπάρχει γύρω από ένα λατρευτικό χώρο!

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button