ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Διακοπές ρεύματος από την Παρασκευή 25/6 – Δείτε τις περιοχέςΑπό το ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Αγίου Νικολάου ανακοινώνεται ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών στα δίκτυα του, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 25.06.2021 από ώρα 08:30 έως 09:15 και από ώρα 14:30 έως 15:15 στις περιοχές:

ΒΡΑΧΑΣΙ, ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕΛΗΝΑΡΙ, ΕΠΑΝΩ ΣΙΣΙ, ΣΙΣΙ, ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΙΣΙΟΥ, ΒΟΘΥΛΙΑ, ΣΤΑΥΡΙΑ, ΚΑΡΤΣΙΝΙΑΝΟΣ, ΠΥΡΓΟΣ, ΤΑΡΜΑΡΟΣ.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η ανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, για αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν αυτά βρίσκονται υπό τάση. Τα συνεργεία μας θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την ώρα της

swell adv 2021

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Αγίου Νικολάου


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button