Τετάρτη, 21 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα - Βρετανός τουρίστας

Αγιος Νικόλαος: Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα – Βρετανός τουρίστας

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ένας Βρετανός τουρίστας είναι το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού που εντοπίστηκε στον Άγιο Νικόλαο – Στα 85 έφτασαν τα κρούσματα του ιού στην Κρήτη, σύμφωνα με την κυβερνητική ιστοσελίδα.

Ο Βρετανός είχε έρθει για διακοπές στο νησί και φαίνεται ότι ανέπτυξε ήπια συμπτωματολογία, γεγονός που τον οδήγησε να κάνει τεστ το οποίο βγήκε θετικό.

mechanical adv 2021

Πρόκειται για το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα στον Άγιο Νικόλαο, μετά την νεαρή κοπέλα που βρέθηκε θετική χθες.

apostolakis adv 2

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ενημέρωση από την κυβερνητική ιστοσελίδα, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού στην Κρήτη έφτασαν τα 85 ενώ τα περισσότερα κρούσματα εντοπίζονται στους νομούς Ηρακλείου και Χανίων.

xartis krousmata 0

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble