ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα – Βρετανός τουρίσταςΈνας Βρετανός τουρίστας είναι το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορονοϊού που εντοπίστηκε στον Άγιο Νικόλαο – Στα 85 έφτασαν τα κρούσματα του ιού στην Κρήτη, σύμφωνα με την κυβερνητική ιστοσελίδα.

Ο Βρετανός είχε έρθει για διακοπές στο νησί και φαίνεται ότι ανέπτυξε ήπια συμπτωματολογία, γεγονός που τον οδήγησε να κάνει τεστ το οποίο βγήκε θετικό.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Πρόκειται για το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα στον Άγιο Νικόλαο, μετά την νεαρή κοπέλα που βρέθηκε θετική χθες.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την ενημέρωση από την κυβερνητική ιστοσελίδα, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού στην Κρήτη έφτασαν τα 85 ενώ τα περισσότερα κρούσματα εντοπίζονται στους νομούς Ηρακλείου και Χανίων.

swell adv 2021

xartis krousmata 0

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button