ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Δεν θα λειτουργήσουν τα ΚΔΑΠ λόγω κορωνοϊού!Παρά την προσπάθεια της «Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Αγίου Νικολάου» να συγκεντρώσει 437 αιτήσεις ενδιαφέροντος γονέων,  καταγράφοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο την ανάγκη λειτουργίας ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ στον δήμο Αγίου Νικολάου, η απάντηση από τον ΟΚΥΔΑΝ είναι αρνητική.

Με επιστολή του ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος Θωμάς Χαριτάκης, απαντώντας στο γραπτό αίτημα της Ένωσης , ενώ αναγνωρίζει  «την ανάγκη της λειτουργίας ΚΔΑΠ»  αρνείται την επαναλειτουργία των ΚΔΑΠ στον δήμο με αφορμή τον κορωνοϊό.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά  «Αυτό το γεγονός πάγωσε τις ενέργειές μας, αφού υπήρχε η αβεβαιότητα για την εξέλιξη της πανδημίας (άλλωστε έμπαινε ζήτημα ακόμα και για το άνοιγμα των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων).

Θεωρούμε ότι o κίνδυνος να νοσήσει o πληθυσμός δεν έχει ξεπεραστεί, άρα είναι εξαιρετικά παρακινδυνευµένο το άνοιγµα μιας τέτοιας δοµής, ρισκάροντας την υγεία των παιδιών και κατ επέκταση των οικογενειών τους.

swell adv 2021

 Πιστεύουμε πως εφέτος οι ανάγκες θα είναι λιγότερες, αφού δυστυχώς κατά τα φαινόμενα μεγάλος  αριθμός ξενοδοχείων δε θα λειτουργήσει, με αποτέλεσμα πολλοί γονείς να παραμείνουν χωρίς την εποχιακή τους εργασία.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Με την ελπίδα ότι θα ξεπεραστεί το πρόβλημα του covid-19 και αναγνωρίζοντας

την ανάγκη λειτουργίας αυτής της δομής καθώς και των ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ, δεσµευόµαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να λειτουργήσουν το επόμενο έτος

Να σημειωθεί ότι τα ΚΔΑΠ επαναλειτουργούν στους δήμους όλης της  χώρας από την 1η Ιουνίου όπως και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.


062020 27


Σχετικά άρθρα

Back to top button