Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Δεν θα λειτουργήσουν τα ΚΔΑΠ λόγω κορωνοϊού!

Αγιος Νικόλαος: Δεν θα λειτουργήσουν τα ΚΔΑΠ λόγω κορωνοϊού!

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Παρά την προσπάθεια της «Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Αγίου Νικολάου» να συγκεντρώσει 437 αιτήσεις ενδιαφέροντος γονέων,  καταγράφοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο την ανάγκη λειτουργίας ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ στον δήμο Αγίου Νικολάου, η απάντηση από τον ΟΚΥΔΑΝ είναι αρνητική.

Με επιστολή του ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος Θωμάς Χαριτάκης, απαντώντας στο γραπτό αίτημα της Ένωσης , ενώ αναγνωρίζει  «την ανάγκη της λειτουργίας ΚΔΑΠ»  αρνείται την επαναλειτουργία των ΚΔΑΠ στον δήμο με αφορμή τον κορωνοϊό.

mechanical adv 2021

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά  «Αυτό το γεγονός πάγωσε τις ενέργειές μας, αφού υπήρχε η αβεβαιότητα για την εξέλιξη της πανδημίας (άλλωστε έμπαινε ζήτημα ακόμα και για το άνοιγμα των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων).

apostolakis adv 2

Θεωρούμε ότι o κίνδυνος να νοσήσει o πληθυσμός δεν έχει ξεπεραστεί, άρα είναι εξαιρετικά παρακινδυνευµένο το άνοιγµα μιας τέτοιας δοµής, ρισκάροντας την υγεία των παιδιών και κατ επέκταση των οικογενειών τους.

 Πιστεύουμε πως εφέτος οι ανάγκες θα είναι λιγότερες, αφού δυστυχώς κατά τα φαινόμενα μεγάλος  αριθμός ξενοδοχείων δε θα λειτουργήσει, με αποτέλεσμα πολλοί γονείς να παραμείνουν χωρίς την εποχιακή τους εργασία.

Με την ελπίδα ότι θα ξεπεραστεί το πρόβλημα του covid-19 και αναγνωρίζοντας

την ανάγκη λειτουργίας αυτής της δομής καθώς και των ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ, δεσµευόµαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να λειτουργήσουν το επόμενο έτος

Να σημειωθεί ότι τα ΚΔΑΠ επαναλειτουργούν στους δήμους όλης της  χώρας από την 1η Ιουνίου όπως και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί.


062020 27

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble