ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Δείτε το πρόγραμμα ελέγχου μέσω rapid test και drive through

Σήμερα Κυριακή, στις 17.00 το απόγευμα στο βρεφονηπιακό σταθμό στην Αμμούδα θα ελεγχθούν περίπου 150 παιδιά, των οκτώ υπολοίπων τμημάτων του σταθμού. Μέχρι τώρα είχαν ελεγχθεί τα βρέφη και νήπια των τριών τμημάτων όπου βρεθήκαν θετικοί οι βρεφονηπιοκόμοι.

Τη Δευτέρα στις 09.00 το πρωί, θα ελεγχθούν τα παιδιά των τμημάτων (δημοτικών και νηπιαγωγείων) όπου εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα ενώ αργότερα, στις 13:30 της ίδιας ημέρας, θα ελεγχθούν και οι δάσκαλοι αυτών των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

neratzoulis neo

Την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί μαζικός έλεγχος rapid test του πληθυσμού με τη μέθοδο του drive through. Η διαδικασία θα γίνει στο χώρο πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Η διαδικασία θα γίνει με τη συνδρομή της 7ης ΥΠΕ, της Περιφέρειας- Αντιπεριφέρειας Λασιθίου, δύο κλιμακίων του ΕΟΔΥ (ΚΟΜΥ) Περιφερειακής Ενότητας Ηράκλειου, καθώς και του Δήμου Αγίου Νικολάου.
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button