ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ασθενείς μεταφέρθηκαν σε άλλα νοσοκομεία λόγω έλλειψης χειρουργού

Χωρίς εφημερεύοντα γενικό χειρουργό βρέθηκε το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου την Κυριακή λόγω σχετικού κενού στο πρόγραμμα εφημεριών του Νοσοκομείου ,αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

«Στο ΓΝΑΝ δεν λειτουργεί ούτε αυτόνομο τμήμα ΤΕΠ ούτε ΚΥ κι έτσι κάποια από τα περιστατικά που χρειαζόταν χειρουργική εξέταση παραπέμφθηκαν στο Ηράκλειο στο ΠΑΓΝΗ και στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου εδώ και καιρό εκκρεμεί ο διορισμός ενός μόνιμου χειρουργού και οι εργαζόμενοι από το καλοκαίρι είχαν ζητήσει την άμεση πρόσληψη επικουρικού χειρουργού για να καλυφθούν τα κενά, κάτι που δεν έγινε.

Είναι η δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν το 2016) που στο κεντρικό νοσοκομείο του νόμου Λασιθίου υπήρξε κενή εφημερία γενικής χειρουργικής, γεγονός που θα πρέπει να προβληματίσει τον αν. υπουργό υγείας Π. Πολακη ο οποίος πρόσφατα πανηγύριζε στο Facebook ισχυριζόμενος ότι υπάρχει βελτίωση της κατάστασης στο συγκεκριμένο νοσοκομείο», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close