ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ασφαλτοστρώνεται η Κ.Καραμανλή

Με την ανακατασκευή του οδοστρώματος της οδού Κων. Καραμανλή, συνεχίζεται η εργολαβία του δήμου Αγίου Νικολάου (πρ. 3,5 εκ ευρώ), που σύμφωνα με την στόχευση της δημοτικής αρχής, έχει συμβάλλει έως σήμερα, στην αισθητική αναβάθμιση, στην βελτίωση  ασφάλειας αλλά και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, συμπεριλαμβανομένων και των  κοινοτήτων.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, αναφερόμενος στην συγκεκριμένη εργολαβία – που κατά κοινή ομολογία – βελτίωσε την βατότητα σε περιφερειακούς δρόμους και εν προκειμένου, σ΄ έναν από τους πιο “ταλαιπωρημένους” δρόμους του σχεδίου πόλεως, έκανε γνωστό, ότι θ΄ακολουθήσει και άλλη εργολαβία για δρόμους που χρειάζονται ανακατασκευή ή ανάλογες εργασίες, προκειμένου να υλοποιηθούν έργα συντήρησης και βελτίωσης της εικόνας όλων των οικιστικών συνόλων του Δήμου.

caffeine adv 2021

Όπως έκανε επίσης γνωστό, ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Κ. Καστελιανάκης ο οποίος επιβλέπει τις εργασίες που εκτελούνται, ο συγκεκριμένος δρόμος, αναμένεται να ολοκληρωθεί σε χρονικό διάστημα πέντε ημερών, ενώ μετά από μικροπαρεμβάσεις σε δρόμους του Αγίου Νικολάου,  η εργολαβία θα συνεχιστεί στην κοινότητα  Ελούντας.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button