ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Αρωμα Χριστουγέννων στο ΚΑΠΗ

Μυρωδιές και άρωμα Χριστουγέννων, “μύρισε” σήμερα το ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου, με αφορμή την δράση που ανέλαβαν τα μέλη του, για την παρασκευή μελομακάρονων, τα οποία θα διατεθούν τις επόμενες ημέρες σε ωφελούμενες από τον Οργανισμό Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου (ΟΚΥΔΑΝ) οικογένειες.

O αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, κ. Θωμάς Χαριτάκης, ο οποίος συντονίζει τις δράσεις που αναμένεται ν΄αναληφθούν την εορταστική περίοδο,  σε δηλώσεις του, εξήρε την  προσπάθεια των μελών του Κέντρου, τόσο για την παρασκευή των παραδοσιακών γλυκών (60 κιλά), όσο και για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους, να πλέξουν σκούφους, γάντια και κασκόλ που θα διατεθούν τόσο στις ωφελούμενες από τον Οργανισμό οικογένειες, όσο και στον Σύλλογο: ” Το χαμόγελο του Παιδιού”.

caffeine adv2020b

Να σημειώσουμε ότι την προσπάθεια του Δήμου, συνδράμουν οι παιδικοί σταθμοί του Αγίου Νικολάου, αλλά και τοπικές επιχειρήσεις της περιοχής.

Ήδη ο Οργανισμός, έχει ολοκληρώσει την διαδικασία για την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης, αλλά και δώρων στα παιδιά των παραπάνω οικογενειών, ενώ και τις επόμενες μέρες όπως έγινε γνωστό, αναμένεται να πραγματοποιηθεί δράση, ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με την συνδρομή των εθελοντών του Δήμου και του Ερυθρού Σταυρού.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button