ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης από τον δήμο και τον Ερυθρό Σταυρό στους πυρόπληκτουςΤο Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αγίου Νικολάου και ο Δήμος Αγίου Νικολάου, σε κοινή ανακοίνωση, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους, σ΄ όλους τους συμπολίτες, που από την Παρασκευή 6/8 έως και την Κυριακή 8/8, προσέτρεξαν στο κινηματοθέατρο “Χριστίνα” και με αίσθημα ευθύνης, συνέδραμαν στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που πλήττονται από τις πυρκαγιές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, συγκεντρώθηκαν 70 κούτες (2 παλέτες) ξηράς τροφής που με την συνδρομή της Μεταφορικής Εταιρείας Αντώνη Χαβάκη, έφτασαν στην Αθήνα, όπου τα παρέλαβε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για να τα διανείμει ανάλογα με τις ανάγκες που ανακύπτουν!

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Παράλληλα, συγκεντρώθηκε ένας ικανοποιητικός αριθμός ειδών ατομικής υγιεινής καθώς και ζωοτροφές που παραδόθηκαν από κλιμάκιο του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Αγίου Νικολάου στο Εμπορικό Επιμελητήριο Λασιθίου, όπου μαζεύονται είδη πρώτης ανάγκης και αποστέλλονται στο Εμπορικό Επιμελητήριο Εύβοιας.

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου και το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αγίου Νικολάου, στην ανακοίνωση τους, ευχαριστούν θερμά τον κ. Αντώνη Χαβάκη, για την ανιδιοτελή προσφορά του, τους εθελοντές του Π.Τ Ερυθρού Σταυρού και τους εργαζόμενους του Δήμου, που συνέδραμαν στην διαλογή – συσκευασία, αλλά κυρίως όλους τους συνδημότες για την άμεση  ανταπόκριση.

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Σχετικά άρθρα

Back to top button