Δευτέρα, 14 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Απάντηση Νίκου Κοκκίνη σχετικά με την μελέτη ανάπλασης της λίμνης

Αγιος Νικόλαος: Απάντηση Νίκου Κοκκίνη σχετικά με την μελέτη ανάπλασης της λίμνης

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Με  αφορμή την απάντηση του Δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού στην υποψήφια του συνδυασμού ‘ αλλάΖουμε τον Δήμο’  και μέλος του Λιμενικού Ταμείου κ. Μαρία Ρουκουνάκη αναφορικά με το θέμα της μελέτης ανάπλασης της Λίμνης ο επικεφαλής της παράταξης κ. Νίκος Κοκκίνης έκανε την παρακάτω δήλωση:

« Η κ. Μαρία Ρουκουνάκη τίμησε και τιμά με την παρουσία της ,το ήθος και την αγωνιστικότητα της την παράταξη μας και κατά την γνώμη μας και τον Τόπο.

mechanical adv 2021

Τα θέματα δημοκρατικής λειτουργίας που έχει θέσει –έγγραφες ερωτώσεις και πληροφορίες που δεν δίδονται – και που επανειλημμένα έχουμε αναδείξει ως παράταξη , συνήθως δεν απαντώνται η αντιμετωπίζονται με σαρκασμό και με την γνωστή αυταρέσκεια του  «ενός ανδρός αρχή» .

apostolakis adv 2

Τέλος , ως προς τους γνωστούς χαρακτηρισμούς του κ. Δημάρχου περί λαϊκιστών η πολιτών που προκαλούν κοινωνική αναταραχή επιστρέφονται , σε αυτούς που έχουν κρατήσει τον Τόπο σε στασιμότητα για πολλά χρόνια.»

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-