ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα της εστίασης – Τι είπε ο πρόεδρος του Συλλόγου ΕστίασηςΑντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα της εστίασης, μετά από μισό χρόνο.

Επιχειρηματίες και εργαζόμενοι είναι στην «τσίτα» για τις ετοιμασίες και τον δύσκολο αγώνα δρόμου στο μικρό χρονικό διάστημα που έχουν για το σωστό άνοιγμα των καταστημάτων τους.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μιλώντας στο Κρητικό Πρακτορείο Ειδήσεων – cna.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης του Αγίου Νικολάου κ. Κωστής Ζαχαριάς, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το άνοιγμα του κλάδου ωστόσο σημείωσε ότι τα μέτρα με τα οποία αναγκάζονται να λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις δημιουργούν σοβαρά εμπόδια και χαρακτήρισε βεβιασμένη την απόφαση της κυβέρνησης λίγες μέρες πριν το Πάσχα να ανοίξουν τα καταστήματα εστίασης λόγω πίεσης και σωστής προετοιμασίας. Η κυβέρνηση έκανε «τρικολοποδιά» στους επαγγελματίες και ελπίζουμε να πάρει τις επόμενες ημέρες μία διαφορετική απόφαση και να ανακαλέσει. Σχετικά με το ωράριο αλλά και την μουσική τα πράγματα είναι αστεία και αυτό φαίνεται και από τον κόσμο με τον τρόπο που το βλέπει, δεν χρειάζεται να γίνει κάποιο άλλο σχετικό σχόλιο, ανέφερε αναλυτικά ο κ. Ζαχαριάς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς θα λειτουργήσει η εστίαση από τις 3 Μαΐου | Τι προβλέπει η ΚΥΑ

swell adv 2021

 

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button