ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ανταλλαγή εμπειριών στην συνάντηση των αδελφοποιημένων δήμων

Η ανταλλαγή εμπειριών καθώς και η ανάληψη  πρωτοβουλιών και  δράσεων που ως στόχο έχουν την αμοιβαία βελτίωση σε τομείς που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των Δήμων σε Ελλάδα και  Ρουμανία, αποτέλεσε το αντικείμενο της συνάντησης  που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με εκπροσώπους του Δήμου της Ρουμανικής πόλης  : Ramnicu Valcea, με την οποία έχει υπογράψει πρωτόκολλο συνεργασίας και αδελφοποίησης.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, μετά το πέρας της συνάντησης, ανέφερε : ” Με χαρά , δέχτηκα σήμερα την αντιπροσωπεία του αδελφού δήμου της Ρουμανίας.  Στην συνάντηση αυτή, μας δόθηκε η ευκαιρία, ν΄ανταλλάξουμε εμπειρίες αναφορικά με το διοικητικό σύστημα των δύο πόλεων, δεδομένου ότι ένα από τα βασικά σημεία της αδελφοποίσης, είναι η σύγκλιση κοινωνιών και υπηρεσιών.

caffeine adv 2021

Είναι γεγονός, ότι η αδελφοποίηση αυτή, δίνει την δυνατότητα και στις δύο πόλεις, ν΄ανταλλάξουν  τεχνογνωσία σε τομείς που σχετίζονται με τον τουρισμό, αλλά και τον εμπορικό τομέα”.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό, στην αντιπροσωπεία που θα πραγματοποιήσει συνάντηση στην Ρουμανική πόλη, το επόμενο διάστημα, θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Λασιθίου.

neratzoulis neo

Να σημειώσουμε, ότι η στην παραπάνω συνάντηση, συμμετείχαν υπηρεσιακοί παράγοντες της Ρουμανικής πόλης Ramnicu Valcea, οι αντιδήμαρχοι  κ.κ. Θ. Χαριτάκης,Χ. Αλεξάκης, Κ. Κατελιανάκης, Γ.Βάρδας, καθώς και οι επιτετραμένοι σύμβουλοι του Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Ε.Φανουράκη, Γ. Μαρίνος.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button