ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Αναβαθμίζεται ο τεχνολογικός και μηχανολογικός εξοπλισμός του Δήμου


Τελευταία ενημέρωση:

Ξεκίνησε η παράδοση των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Aγίου Νικολάου, που αναμένεται στο εξής να συμβάλλουν στην αναβάθμιση του τεχνικού και μηχανολογικού εξοπλισμού που έχει ανάγκη ο Δήμος προκειμένου να παρεμβαίνει σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών αλλά και στην αναβάθμιση των παροχών της υπηρεσίας καθαριότητας.Σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, οι διαδικασίες για την προμήθεια (απορριμματοφόρου, καδοπλυντηρίου, εσκαφέα, gcb, κλειστών φορτηγών (τύπου κλούβας), ξεκίνησε ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2014, ενώ χρειάστηκαν τέσσερα ολόκληρα χρόνια προκειμένου να ολοκληρωθεί η αγορά τους.

Σήμερα (27/2) παρουσία του ιδίου, του Αντιδημάρχου καθαριότητας κ. Σπ. Μασσάρου, του Γ.Γ του Δήμου κ. Γ. Στεφανάκη αλλά και υπαλλήλων του Δήμου, έγινε αρχικά η παραλαβή του κλειστού φορτηγού και του εσκαφέα, ενώ τον Απρίλιο – τεσσεράμιση χρόνια μετά από την εκκίνηση της σχετικής δημοπρασίας – προβλέπεται να παραδοθεί το απορριμματοφόρο και το καδοπλυντήριο, ενώ αναμένεται να υπάρξει επαναληπτική δαδικασία για τα μηχανήματα που αγοράζονται με ίδιους πόρους του Δήμου και για τα οποία δεν κατατέθηκε προσφορά.

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Ζερβός, υπερβαίνοντας τον “σκόπελο” της γραφειοκρατίας, προχώρησε στην ανανέωση και συμπλήρωση των επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων του δήμου, στην προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε να βελτιωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, η καθημερινότητα των πολιτών, τόσο στον ευαίσθητο τομέα της καθαριότητας, όσο και στην εκτέλεση εργασιών που έχει ανάγκη η ευρύτερη περιοχή.

CNA Web

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από τις 7 Σεπτεμβρίου του 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close