ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς

Από τον ΟΚΥΔΑΝ εκδόθηκε ανακοίνωση σχετικά με τα αποτελέσματα και τις εγγραφές στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς με το ΕΣΠΑ για τη σχολική χρονιά 2018-2019. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Ο Οργανισμός Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Αγίου Νικολάου (Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν.), ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα, τα οποία, οι ωφελούμενες/νοι  μπορούν να δουν από την ειδική εφαρμογή της ιστοσελίδας της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. με το ΑΦΜ και τον κωδικό πιστοποίησης.

Οι ωφελούμενες/νοι κάτοχοι voucher, στη συνέχεια θα απευθύνονται στη δομή της επιλογής τους για εγγραφή, στην προκειμένη περίπτωση στις δομές των Βρεφ/κών Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίου Νικολάου, για υπογραφή σύμβασης.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 και θα διαρκέσουν έως και 3 Σεπτεμβρίου 2018, ως εξής:Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή  στο γραφείο του Βρεφ/κού Σταθμού Αγίου Νικολάου κατά τις ώρες 13:30 έως 17:00.

Τρίτη και Πέμπτη στο γραφείο του Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν. στο κτίριο «Μιραμπέλλο»,  Κ. Κοζύρη 18,  2ος όροφος (έναντι Αγίας Τριάδας) κατά τις ώρες 9:30 έως 15:00.
Για την υπογραφή σύμβασης απαιτείται ΑΦΜ και ΑΜΚΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! Λόγω των υπεράριθμων αιτήσεων βρεφών παρακαλούνται οι ωφελούμενες μητέρες τους, να προσέλθουν τις ημέρες, Τετάρτη 1 Αυγούστου, Πέμπτη 2 Αυγούστου και Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 προκειμένου να γίνει καταγραφή των μορίων της αίτησης τους. Οι μητέρες μπορούν να προσέρχονται στο γραφείο του Βρεφ/κού Σταθμού Αγίου Νικολάου τις παραπάνω ημέρες κατά τις ώρες 13:30 έως 16:00.

Η επιλογή και εγγραφή των βρεφών θα γίνει με τη διαδικασία αξιολόγησης επί τη βάση της μοριοδότησης της Ε.Ε.Τ.Α.Α.  Α.Ε με φθίνουσα κατάταξη.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close