ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούςΤελευταία ενημέρωση:

Από τον ΟΚΥΔΑΝ εκδόθηκε ανακοίνωση σχετικά με τα αποτελέσματα και τις εγγραφές στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς με το ΕΣΠΑ για τη σχολική χρονιά 2018-2019. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Ο Οργανισμός Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Αγίου Νικολάου (Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν.), ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα, τα οποία, οι ωφελούμενες/νοι  μπορούν να δουν από την ειδική εφαρμογή της ιστοσελίδας της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. με το ΑΦΜ και τον κωδικό πιστοποίησης.

Οι ωφελούμενες/νοι κάτοχοι voucher, στη συνέχεια θα απευθύνονται στη δομή της επιλογής τους για εγγραφή, στην προκειμένη περίπτωση στις δομές των Βρεφ/κών Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγίου Νικολάου, για υπογραφή σύμβασης.

Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 και θα διαρκέσουν έως και 3 Σεπτεμβρίου 2018, ως εξής:

Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή  στο γραφείο του Βρεφ/κού Σταθμού Αγίου Νικολάου κατά τις ώρες 13:30 έως 17:00.

Τρίτη και Πέμπτη στο γραφείο του Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν. στο κτίριο «Μιραμπέλλο»,  Κ. Κοζύρη 18,  2ος όροφος (έναντι Αγίας Τριάδας) κατά τις ώρες 9:30 έως 15:00.
Για την υπογραφή σύμβασης απαιτείται ΑΦΜ και ΑΜΚΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! Λόγω των υπεράριθμων αιτήσεων βρεφών παρακαλούνται οι ωφελούμενες μητέρες τους, να προσέλθουν τις ημέρες, Τετάρτη 1 Αυγούστου, Πέμπτη 2 Αυγούστου και Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018 προκειμένου να γίνει καταγραφή των μορίων της αίτησης τους. Οι μητέρες μπορούν να προσέρχονται στο γραφείο του Βρεφ/κού Σταθμού Αγίου Νικολάου τις παραπάνω ημέρες κατά τις ώρες 13:30 έως 16:00.

Η επιλογή και εγγραφή των βρεφών θα γίνει με τη διαδικασία αξιολόγησης επί τη βάση της μοριοδότησης της Ε.Ε.Τ.Α.Α.  Α.Ε με φθίνουσα κατάταξη.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close