ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ανακοινώθηκαν οι αντιδήμαρχοι και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι

Το σχήμα με το οποίο ξεκινά η νέα δημοτική περίοδος, ανακοίνωσε σε διευρυμένη συνάντηση των μελών του συνδυασμού “Δικαίωμα στην πόλη”, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.

Ειδικότερα στις θέσεις των αντιδημάρχων θα τοποθετηθούν οι κ.κ:

caffeine adv2020b

Γιώργος Βάρδας :Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πολιτικής Προστασίας.

Κων/νος Καστελλιανάκης : Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Διοίκησης.

neratzoulis neo

Χάρης Αλεξάκης :Αντιδήμαρχος Πολιτισμού.

Θωμάς Χαριτάκης : Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών και Εθελοντισμού.

Ως εντεταλμένοι σύμβουλοι ορίζονται οι :

Ευαγγελία Φανουράκη : για την Κοινωνική Πολιτική και Υγεία,

Μανόλης Λεμπίδης, για την δημοτική ενότητα Βραχασίου και

Γιάννης Μαρίνος : ώς σύμβουλος Τεχνικών Υπηρεσιών.

Επιπλέον για τα νομικά πρόσωπα του Δήμου, υπήρξαν προτάσεις, οι οποίες ωστόσο θα κατατεθούν στο Δ.Σ, ώστε να υπάρξει έγκριση αυτών.

Όπως έγινε γνωστό, στις δημαιρεσίες που θα γίνουν τις επόμενες μέρες, από τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, αναμένεται να προταθεί ο κ. Γιώργος Καλογεράκης, ώς πρόεδρος του Δ.Σ.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός διευκρινίζοντας ότι η θητεία των αντιδημαρχών θα είναι για δύο χρόνια και θα υπάρξει εναλλαγή προσώπων, ανέφερε ότι υπήρξε αποδοχή των προτάσεων που ανακοίνωσε, ενώ ήδη όπως τόνισε: από αύριο ξεκινούν όλοι μαζί συντονισμένα δουλειά για το καλό του Δήμου και των πολιτών.

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button