ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ανακοίνωση συλλόγου εργαζομένων Γ.Ν. Αγίου Νικολάου

Το τελευταίο διάστημα τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην χώρα μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ασύμμετρη απειλή , μια πανδημία που η ανθρωπότητα όμοια της δεν έχει γνωρίσει για πάρα πολλά χρόνια.

Η πόλη μας και ο νομός μας γενικότερα δεν αποτελεί εξαίρεση από αυτή την κατάσταση της οποίας οι παράμετροι και συνέπειες της ακόμη δεν είναι δυνατό να υπολογισθούν.

caffeine adv2020b

Το Νοσοκομείο μας και το προσωπικό του, καταβάλλει  τεράστιες προσπάθειες  για να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες που παρουσιάζονται καθημερινά για να παράσχει τις απαραίτητες υπηρεσίες υγείας παρά τις ελλείψεις προσωπικού που υπάρχουν.

Σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων έχουν δημιουργηθεί οι απαραίτητοι χώροι και διαδικασίες ώστε να μπορέσουν να  εξεταστούν και να νοσηλευτούν όσοι χρειαστούν την βοήθεια του Νοσοκομείου μας.

neratzoulis neo

Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Παραϊατρικό και βοηθητικό προσωπικό έχουν άρτια εκπαιδευτεί και συνεχίζουν κάθε μέρα να ενημερώνονται για όλες τις νεότερες οδηγίες. Με την βοήθεια και του υπόλοιπου προσωπικού του Νοσοκομείου μας (Διοικητικό, Τεχνικό και Λοιπό Προσωπικό) είμαστε  σε θέση να αντιμετωπίσουμε άμεσα όλες τις περιπτώσεις ως σωστοί επαγγελματίες υγείας με ασφάλεια τόσο για τους πολίτες που θα χρειασθούν την βοήθεια μας  όσο και για εμάς τους ίδιους.

Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Παραϊατρικό και βοηθητικό προσωπικό  εργάζονται νυχθημερόν αφήνοντας πίσω προσωπικές ανάγκες και  τις οικογένειες τους  αψηφώντας τους κινδύνους με κύριο μέλημα την αποτελεσματική παροχή υγείας σε όλους τους πολίτες.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ.

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ……

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ 24ΩΡΟΥ

ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ  ΑΡΜΟΔΙΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΣΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ ΚΑΛΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΔΥ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ  ΤΟΥ. ( ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 1135)