Κυριακή, 16 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Ανακοίνωση για τους βανδαλισμούς σε πάρκο της πόλης

Αγιος Νικόλαος: Ανακοίνωση για τους βανδαλισμούς σε πάρκο της πόλης

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ανακοίνωση για τους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν στο πάρκο που βρίσκεται στην περιοχή Σταυρού, εξέδωσε ο Δήμος Αγίου Νικολάου, καταδικάζοντας τις πρακτικές αυτές,  τονίζοντας παράλληλα ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες θα πρέπει να προβούν άμεσα σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την επισκευή των ζημιών που έχουν προκληθεί. 

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, απευθύνει έκκληση προκειμένου να υπάρξει σεβασμός στην δημόσια περιουσία και μάλιστα σε χώρους που ανήκουν στους δημότες.

mechanical adv 2021

“Οι εικόνες που δίνουμε σήμερα στην δημοσιότητα – τονίζει – προκαλούν αλγεινή εντύπωση.

apostolakis adv 2

Πόρτες σπασμένες, ξύλα κατεστραμμένα, σωροί σκουπιδιών graffiti στους τοίχους, κομμένα καλώδια είναι μερικές από τις φθορές που αντίκρισαν οι επιτετραμμένοι του Δήμου και οι περίοικοι  στον χώρο αυτό.

Πρόκειται για μια ολοσχερή καταστροφή, που υποδεικνύει ως μοναδικό κίνητρο των αγνώστων τον βανδαλισμό και το γεγονός αυτό είναι ακατανόητο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, σύμφωνα με τον κ. Ζερβό, θα χρειαστεί νέα μελέτη και αρκετά χρήματα για την αποκατάσταση του χώρου.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι :

Το «έργο» αυτό, της καταστροφής της δημόσιας περιουσίας, θα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει. Η δημόσια περιουσία, ανήκει στους πολίτες και θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι στην προστασία της.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble