ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | Ανακοίνωση από τον ΤΟΕΒ Μεραμβέλλου

Εχθες, Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 στάλθηκε σε 2.932 καταναλωτές – μέλη ο 1ος λογαριασμός Αρδευτικών Τελών του 2021 ο οποίος έχει ημερομηνία λήξης πληρωμής τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 .

Σ’ αυτόν συμπεριλαμβάνονται τα αρδευτικά τέλη σύμφωνα με την καταγεγραμμένη κατανάλωση , το πάγιο του υδρομέτρου, η 1η δόση της στρεμματικής εισφοράς, ενώ σύμφωνα με το άρθρο 42 του εγκεκριμένου καταστατικού και την υπ’ αριθμό 9/2021 απόφαση της Γ.Σ επιβλήθηκε σε όλους τους καταναλωτές μέλη του ΤΟΕΒ έκτακτη εισφορά η οποία είναι εφάπαξ και θα χρησιμοποιηθεί για τη κάλυψη του αρνητικού αποτελέσματος της χρήσης του 2020 .

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το Δ.Σ του οργανισμού αντιλαμβάνεται και γνωρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κάθε καταναλωτής  λόγω και των συνθηκών που δημιουργήθησαν από την πανδημία του COVID 19 ,όμως η λειτουργία του και η βιωσιμότητα του οργανισμού ο οποίος είναι αυτοχρηματοδοτούμενος εξαρτάται από τις εισφορές και τα τέλη που επιβάλλονται  προς τα μέλη του.

Οπότε καλούμε κάθε μέλος καταναλωτή του οργανισμού μας να προβεί στην έγκαιρη εξόφληση ή το διακανονισμό της οφειλής του (άτοκα) προς αποφυγή της επιβολής του προβλεπόμενου προστίμου ή το κίνδυνο διακοπής των παροχών του.

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos
Σχετικά άρθρα

Back to top button