ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ανακαίνιση του βιοχημικού και του βιοπαθολογικού τμήματος του νοσοκομείουΗ Διοίκηση του ΓΝ Λασιθίου-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» ενημερώνει τους πολίτες ότι ανακαινίστηκαν το Βιοχημικό και το Βιοπαθολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου με δαπάνες από τον προϋπολογισμό του νοσοκομείου με τη συνδρομή ιδιωτών και τη συμμετοχή των εργαζομένων των δύο τμημάτων.

Συγκεκριμένα, με δαπάνες του νοσοκομείου πραγματοποιήθηκαν διάφορες κτιριακές επισκευές, ξυλουργικές και άλλες εργασίες, αντικατάσταση κουρτινών, επανεγκατάσταση κλιματιστικών κλπ ενώ με χορηγίες των ιδιωτών κ. Πρατσινάκη Πόπης (πλακίδια, είδη υγιεινής), Α/φών  Τσαγκαράκη (χρώματα και υλικά ελαιοχρωματισμού), κ. Νίχλου Αντώνιου (εργασίες ελαιοχρωματισμού) και Φυτοπηγής Λασιθίου (φυτά εσωτερικού χώρου) διάφορες άλλες σχετικές εργασίες και δωρεές σε υλικά.

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό των εργαστηρίων, το προσωπικό των αρμόδιων υπηρεσιών του νοσοκομείου και τους ιδιώτες χορηγούς για τη συμβολή τους στη διεκπεραίωση των σχετικών διαδικασιών που είχαν ως αποτέλεσμα τη βελτίωση των χώρων του νοσοκομείου, την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων.

Η Διοικήτρια

Μαρία Σπινθούρη

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close