ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος | 3η διαβούλευση για το σχέδιο βιώσιμης αστικής κινητικότητας | VideoΤην Παρασκευή 14/5, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά η 3η Διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας της πόλης του Αγίου Νικολάου (ΣΒΑΚ Αγίου Νικολάου). Εισηγήτρια ήταν η κ. Μαρία Πρατσινάκη, Αρχιτέκτων, αν. Δ/ντρια Μελετών και Προγραμματισμού του Δήμου Αγίου Νικολάου, η οποία συντόνιζε την συζήτηση.

Συμμετείχαν περισσότεροι από είκοσι φορείς.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο ανάδοχος και η ομάδα εργασίας, παρουσίασαν τα οριστικά προτεινόμενα μέτρα για όλες τις επιμέρους θεματικές του ΣΒΑΚ Αγίου Νικολάου, προς τελική διαβούλευση με τους φορείς και τους κατοίκους.

Ειδικότερα τα μέτρα, αφορούν τις μεταβολές στον τρόπο κυκλοφορίας μέσα στην πόλη, πεζοδρομήσεις, χώρους στάθμευσης, ποδηλατοδρόμους, διαδρομές λεωφορείων κ.α.

swell adv 2021

Όπως έγινε γνωστό, οι φορείς καθώς και το σύνολο των ενδιαφερομένων πολιτών, καλούνται ν΄ αποστείλουν τις απόψεις τους για τα οριστικά προτεινόμενα μέτρα του ΣΒΑΚ, έως και την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021, στο email : elpidoforosalexis@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 2841340140.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να παρακολουθήσετε την συζήτηση :


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button