ΚΡΗΤΗ

Αεροδρόμιο Καστελίου: Ποιο είναι το επόμενο βήμα

«Το έργο δεν μπορεί να γυρίσει προς τα πίσω. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι αν υπάρχουν συγκεκριμένες θέσεις να κατατεθούν και να αξιολογηθούν. Αυτά που έχουμε δεσμευτεί υλοποιούνται. Οι δεσμεύσεις μας προς το δήμο και την τοπική κοινωνία, προχωρούν προς υλοποίηση», τόνισε ο υπουργός.

Αυτό που επεσήμανε, μεταξύ άλλων ήταν ότι η μέχρι τώρα καθυστέρηση, ήταν καθυστέρηση που αφορούσε κυρίως την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Τόνισε επίσης ότι το νέο αεροδρόμιο θα έχει μεγαλύτερες δυνατότητες στις βασικές κτηριακές υποδομές και κυρίως άριστη χωρητικότητα των αεροσκαφών, ενώ δίνει νέες αναπτυξιακές δυνατότητες στην Κρήτη, στο Ηράκλειο και στους όμορους νομούς.

Για το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης», τόνισε ότι η αύξηση είναι πολύ μεγάλη και θα έπρεπε να έχει γίνει χρόνια πριν η αναβάθμιση του αεροδρομίου.Ο κ. Σπίρτζης σχολιάζοντας ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι «τα έργα δεν ανήκουν σε κανέναν, ούτε σε υπουργό ούτε σε κυβέρνηση, αλλά στον Ελληνικό λαό και ότι «τα τελευταία τρία χρόνια έγιναν τα εγκαίνια και των τριών αεροδρόμιων της Κρήτης. Δεν έχουμε λόγο να παραπληροφορήσουμε τους πολίτες».

Τέλος Μαΐου θα βρίσκεται ξανά στην Κρήτη για να συζητήσει με φορείς και να ενημερώσει τους πολίτες της Κρήτης, όπως είπε, για όλες τις διαγωνιστικές διαδικασίες, καθώς και για το μεγάλο οδικό έργο στο νησί αυτό του ΒΟΑΚ.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close