ΚΡΗΤΗ

Αδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Ελούντα και ΜύκονοΔύο άδειες για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές της Ελούντας και της Μυκόνου.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων,  ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας επιφάνειας 77,12 τ.μ., στην θέση Πλάκα Ελούντας Αγίου Νικολάου, μπροστά από το  ξενοδοχείο BLUE PALACE για λογαριασμό της ΓΚΟΛΦ ΡΕΖΙΝΤΕΝΣΙΣ ΑΕ.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Η πλωτή εξέδρα προορίζεται για εποχιακή χρήση μέχρι έξι μηνών, με σκοπό την προσωρινή πρόσδεση σκαφών, ενώ η πρόσβαση από και προς την ξηρά θα γίνεται με διάδρομο σύνδεσης 6,32 τ.μ.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων,  ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας επιφάνειας 51,70 τ.μ. στη θαλάσσια περιοχή Άγιος Ιωάννης Μυκόνου μπροστά από το ξενοδοχείο SAINT JOHN HOTEL VILLAS & SPA για λογαριασμό της εταιρίας ΑΧΙΝΟΠΟΔΙ ΑΕ για εποχιακή χρήση μέχρι έξι μηνών, με σκοπό την προσωρινή πρόσδεση σκαφών.

swell adv 2021

Η πρόσβαση από και προς την πλωτή εξέδρα, θα γίνεται μέσω διαδρόμου σύνδεσης 10 τ.μ., ενώ κατά τη χρήση της θα πρέπει αν διασφαλίζεται η ασφάλεια των λουόμενων και των μέσων ναυσιπλοΐας. Τέλος, δεν επιτρέπεται η χρήση των πλωτών εξέδρων για εγκατάσταση και λειτουργία εστιατορίων ή κέντρων αναψυχής, εξυπηρέτηση θέσεων μόνιμου ελλιμενισμού σκαφών ή για διαφημιστικούς σκοπούς.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button