ΚΡΗΤΗ

Α.Ζερβός: Μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλοΑγαπητοί συμπολίτες, λυπάμαι που σοβαροί προσωπικοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν να είμαι παρών στον Άγιο Νικόλαο, σ΄αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, όπου όλοι μαζί, συλλογικά και υπεύθυνα, καλούμαστε ν΄αντιμετωπίσουμε την πανδημία του κορωνοιού.

Ζητώ απ΄όλους τους δημότες ν΄αποδείξουν στην πράξη, ότι μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο, για να βγει η χώρα, από την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ανώριμες συμπεριφορές ασφαλώς και δεν αρμόζουν για ένα τόσο σοβαρό θέμα.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται το θέμα που έχει ανακύψει η σημερινή κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός με τις στοιχειοθετημένες τοποθετήσεις, δηλώσεις και προσεγγίσεις του, τοποθετούν το πρόβλημα στην σωστή του βάση.

swell adv 2021

Δεν χρειάζεται πανικός και υπερβάλλον φόβος, αλλά ενέργειες που ουσιαστικά θα βοηθήσουν το σύστημα υγείας της χώρας, το οποίο αν και αποστελεχωμένο προσπαθεί και θα καταφέρει να υπηρετήσει για άλλη μια φορά σωστά τους πολίτες.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Γίνεται κατανοητό, ότι οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου, βρίσκονται καθημερινά σε επαφή μαζί μου, καθ΄ όλη την διάρκεια της απουσίας μου και θα συνεχίσουν να στηρίζουν με συνέπεια, τις προσπάθειες των υγειονομικών αρχών.

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, πέραν των πρωτοβουλιών που μέχρι σήμερα έχει αναλάβει σε συννενόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες και αρχές, για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών δημιουργεί τις επόμενες μέρες, ειδική ιστοσελίδα, με γνώμονα την ορθή ενημέρωση των δημοτών.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου

Αντώνης Εμμ. Ζερβός


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button