ΚΡΗΤΗ

Α. Ζερβός: Οι σημαντικές εξελίξεις για το Κέντρο Αποκατάστασης Νεάπολης

Με αφορμή την υπογραφή της απόφασης για την ανάθεση της προμελέτης, της οριστικής μελέτης, της μελέτης εφαρμογής και των τευχών δημοπράτησης του έργου «Τμήμα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης στο Γ.Ν.- Κ.Υ. Νεαπόλεως Διαλυνάκειο» από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η πρόσφατη εξέλιξη, αναφορικά με το Κέντρο Αποκατάστασης στην Νεάπολη, θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά σημαντική, δεδομένου ότι δρομολογείται πλέον η σύνταξη της μελέτης από την Περιφέρεια Κρήτης, γεγονός που θα δώσει την δυνατότητα να συντομεύσουμε τον χρόνο υλοποίησης του έργου.

Θα πρέπει ν΄αποδωθούν τα εύσημα στην παρούσα κυβέρνηση και να δηλώσουμε για μια ακόμα φορά ότι ο δήμος είναι παρών -όπου χρειαστεί η βοήθεια του προκειμένου να υλοποιηθεί το ταχύτερο δυνατό, ο σοβαρός αυτός αναπτυξιακός στόχος για την περιοχή».CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close