Κυριακή, 13 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗ7η ΥΠΕ Κρήτης | Το εμβόλιο της ελπίδας στο νοτιότερο άκρο της...

7η ΥΠΕ Κρήτης | Το εμβόλιο της ελπίδας στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Την Γαύδο επισκέφθηκε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου, κλιμάκιο της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού των κατοίκων του νοτιότερου άκρου της Ευρώπης.

Στο πρόγραμμα των εμβολιασμών ήταν εγγεγραμμένα 60 άτομα, όλων των ηλικιών, τα οποία έκαναν την πρώτη δόση του εμβολίου. Ωστόσο το ενδιαφέρον των κατοίκων, ακόμη κι εκείνων που αρχικά ήταν επιφυλακτικοί, αυξάνεται συνεχώς και δηλώνουν την επιθυμία τους να κάνουν το εμβόλιο.

mechanical adv 2021

Το κλιμάκιο αποτελείτο από την διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη, την Κατερίνα Μπικάκη Νοσηλεύτρια 2ης ΤΟΜΥ Χανίων, τον Ευτύχη Αλιγιζάκη Διευθυντή ΚΥ Κανδάνου-Γενικό Ιατρό, τον Στέφανο Ντουκάκη Διευθυντή 2ου ΚΥ Χανίων-Παθολόγο-Επόπτη ΚΟΜΥ Χανίων, την Βασιλική Πιερρακέα Ιατρό Υπηρεσίας Υπαίθρου ΠΙ Γαύδου και τον Τζαμαριδάκη Μανώλη Οδηγό ΓΝ Χανιών.

apostolakis adv 2

Η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης κι όλοι εδώ μας υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά

Το πρόγραμμα των εμβολιασμών ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια και ιδιαίτερα την δήμαρχο Γαύδου κ. Λίλιαν Στεφανάκη, για την άψογη συνεργασία.

Οι άνθρωποι της Γαύδου γνωρίζουν ότι είμαστε δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν για την υγεία τους.»

Η δήμαρχος Λίλιαν Στεφανάκη ανέφερε:

«Περιμέναμε  τους ανθρώπους της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, “πώς και πώς” για να γίνουν οι εμβολιασμοί. Αυτό είναι το εμβόλιο της ελπίδας για όλους μας, ενόψει μάλιστα της έναρξης της τουριστικής σεζόν που πρέπει να μας βρει έτοιμους και εμβολιασμένους.

Η Γαύδος έχει 90 κατοίκους και τώρα εμβολιάζονται οι 60 που δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα. Ωστόσο, το ενδιαφέρον αυξάνεται ακόμη και από εκείνους που είχαν αρχικά κάποιες επιφυλάξεις για τα εμβόλια.
Ευχαριστούμε το κλιμάκιο της 7ης ΥΠΕ Κρήτης για την εξαιρετική συνεργασία».

Η δεύτερη δόση του εμβολίου για τους κατοίκους της Γαύδου έχει προγραμματιστεί στις 12 Μαρτίου.

zygos gif 2020b