ΚΡΗΤΗ

34 συλλήψεις μέσα σε έξι μέρες στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Μέσα σε χρονικό διάστημα έξι ημερών, και πιο συγκεκριμένα από τις 26 έως και τις 31 Αυγούστου σημειώθηκε μπαράζ συλλήψεων στο αεροδρόμιο “Ν. Καζαντζάκης” του Ηρακλείου για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν συνολικά 34 άτομα, όλοι τους αλλοδαποί, εκ των οποίων 20 άνδρες και 14 γυναίκες, ηλικίας από 18 έως και 47 ετών.

brands heaven2021

Όλοι οι συλληφθέντες, κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων, επέδειξαν στις αρχές πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα τα οποία εμφανίζονταν να έχουν εκδοθεί από τις αρχές Ιταλίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Τσεχίας, Βουλγαρίας, Πολωνίας, Ουγγαρίας Ιαπωνίας, Βελγίου, Ρουμανίας, Λαϊκής Δημοκρατία Κονγκό, Σουηδίας, Μεξικού, Βραζιλίας και Αυστραλίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό αεροδρόμια της Γερμανίας, Ολλανδίας, Βελγίου, Ιταλίας και Τσεχίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες με τις οποίες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

neratzoulis neo
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button