Δευτέρα, 10 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚρήτη: 300.000 ευρώ για την βελτίωση του δημοτικού σταδίου Κισσάμου

Κρήτη: 300.000 ευρώ για την βελτίωση του δημοτικού σταδίου Κισσάμου

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Την προγραμματική σύμβαση με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ για την υλοποίηση του έργου «Βελτίωση αγωνιστικού χώρου δημοτικού σταδίου Κισσάμου» υπέγραψε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Το έργο με την παρέμβαση «Αναβάθμιση Δ. Σταδίου Κισσάμου – Ανακατασκευή χώρου στίβου προϋπολογισμού 360.000 ευρώ» που έχει ήδη υλοποιηθεί , ολοκληρώνει τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου με στόχο την ασφαλή λειτουργία του.

mechanical adv 2021

Στην σημερινή υπογραφή της σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη παρόντες στην Περιφέρεια ήταν: ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής, ο Δήμαρχος Κισσάμου Γιώργος Μυλωνάκης που ευχαρίστησε δημόσια τον Περιφερειάρχη για την υλοποίηση του έργου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιδήμαρχος Κισσάμου Γιάννης Κελαιδής, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ζαχαρίας Δοξαστάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κισσάμου Νεκτάριος Κουμάκης, η γενική διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Χωροταξίας και Υποδομών Ελένη Δοξάκη και ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «LYDAKIS CONSTRUCTION» Νίκος Λυδάκης.

apostolakis adv 2

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν:

  • Στο χώρο εσωτερικά του στίβου , που αφορά το δυτικό και ανατολικό κυκλικό τομέα και τη διαδρομή μήκους 60μ του αγωνίσματος ¨ άλμα εις μήκος ¨νότια του γηπέδου ποδοσφαίρου, συνολικής επιφάνειας 2.900,00Μ2 , θα γίνει επίστρωση συνθετικού τάπητα ( ταρτάν ) και γραμμογράφηση σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές .
  • Στην εσωτερική μεριά , του δυτικού και ανατολικού κυκλικού τομέα , θα κατασκευαστεί κανάλι απορροής όμβριων το οποίο θα συνδεθεί με το υπάρχον κανάλι.
  • Στη βορειοδυτική πλευρά του σταδίου θα τοποθετηθούν διαφανή ανακλαστικά πετάσματα για τη προστασία του χώρου του στίβου από τη θάλασσα .
  • Εργασίες θεμελίωσης τεσσάρων βάσεων ιστών φωτισμού για τον ηλεκτροφωτισμό του στίβου και του γηπέδου ποδοσφαίρου.
zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble