Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗ23 προσλήψεις νέων ιατρών στα νοσοκομεία του Λασιθίου

23 προσλήψεις νέων ιατρών στα νοσοκομεία του Λασιθίου

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Κοντοζαμάνη Βασίλη στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Ο υπουργός συνοδευόταν από τον ΓΓ Υπηρεσιών Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλο, τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ ΚΕΠΥ Παπαευσταθίου Νίκο, την Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Μπορμπουδάκη Λένα και τον Υποδιοικητή της ΥΠΕ Αγαπίου Δημήτρη.

mechanical adv 2021

Ενώ η επίσκεψη ήταν να διαρκέσει 45 λεπτά, όμως τελικά ο υπουργός παρέμεινε για πάνω από δύο ώρες, συζητώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις με την διοίκηση και τους αναπληρωτές διοικητές των νοσοκομείων του Λασιθίου, τα στελέχη του νοσοκομείου και εκπροσώπους των εργαζομένων.

apostolakis adv 2

Φάνηκε να γνωρίζει καλά τα προβλήματα και τις προτεραιότητες και αναπτύχθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος. Η επίσκεψη περιλάμβανε και αρκετές ειδήσεις για το Λασίθι.

  • Ανακοινώθηκε η υπογραφή πρόσληψης 23 νέων ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων (όλων όσων είχαν προταθεί από την διοίκηση των διασυνδεδεμένων νοσοκομείων του Λασιθίου).
  • Προχωρά η υλοποίηση του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης. Ηδη έχει ολοκληρωθεί η αρχιτεκτονική μελέτη, θα γίνουν οι όποιες παρατηρήσεις και θα κατατεθεί ο φάκελος.
  • Η ενεργειακή αναβάθμιση των νοσοκομείων του Λασιθίου είναι ένα ακόμα μεγάλο έργο που περιμένουμε να προχωρήσει το επόμενο διάστημα με προϋπολογισμό 4,5 εκατομμύρια ευρώ.
  • Ιδρύεται Περιφερειακό Ιατρείο στο Παλαίκαστρο Σητείας.
  • Δίνεται μια θέση Ιατρού στην ΜΕΘ Αγίου Νικολάου από το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ενώ θα ενισχυθεί περαιτέρω από την προκήρυξη πρόσληψης ιατρών που υπογράφηκε.

Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

zygos gif 2020b
wind one adv
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble