Europlan
ΚΡΗΤΗ

Βολές μονάδων Πυροβολικού στην Κρήτη | +Video

NOVA
Palermo TECH HUB
Cosmos

Βολές μονάδων Πυροβολικού, με τη συμμετοχή προσωπικού, οπλικών συστημάτων και μέσων μονάδων Πυροβολικού της ΑΣΔΕΝ «Αιγέας», πραγματοποιήθηκαν στο πεδίο βολής Κρήτης.

ΧΡΥΣΟΣ

Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), οι βολές πραγματοποιήθηκαν από 19 έως 23 Μαΐου στο πλαίσιο της προγραμματισμένης τακτικής Αξιολόγησης με Αντιαεροπορική Βολή Κατευθυνόμενων Βλημάτων Α’ εξαμήνου έτους 2025, με σκοπό την αξιολόγηση του προσωπικού και τη δοκιμή των Αντιαεροπορικών Οπλικών Συστημάτων και Μέσων.

Ειδικότερα, εκτελέστηκαν βολές με κατευθυνόμενα βλήματα από εκτοξευτές OSA-AK, ASRAD HELLAS και STINGER MANPAD.

SUNSTOP

Τις βολές παρακολούθησε ο υποδιοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), υποστράτηγος Εμμανουήλ Χατζής, ο οποίος διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής εκπαίδευσης του προσωπικού στην τεχνική και τακτική χρησιμοποίηση των οπλικών συστημάτων κατά την εκτέλεση των βολών.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button