
Την Παρασκευή 30 Μαΐου 2025 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Γιάννη Ανδρουλάκη με εκπροσώπους του Δ.Σ. της χορωδίας του Δήμου Αγίου Νικολάου, την Πρόεδρο Πόπη Γεροντή-Μαλλιαρόζη και το Μέλος Μαρία Κασωτάκη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα για το καλό της χορωδίας αφού τα χορωδιακά σύνολα του Δήμου, το παιδικό και των ενηλίκων από το 2011 που ξεκίνησαν να λειτουργούν υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Μανόλη Κανακάκη αποτελούν βασικό πυρήνα στο κομμάτι πολιτισμού του τόπου και όχι μόνο.
Η Δημοτική χορωδία από την ίδρυση της έχει κάνει μεγάλη πρόοδο και εκτός τα όρια του Δήμου Αγίου Νικολάου και του Νομού Λασιθίου. Δεν έχουν λείψει συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως ο Ηλίας Ανδριώπουλος και ο Χρήστος Λεοντής.
Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα στηρίξει τη χορωδία, συμβάλλοντας στη συνέχιση του σπουδαίου έργου που παράγει προσφέροντας στον πολιτισμό. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε ευχάριστο κλίμα και με την υπόσχεση της καλής συνεργασίας.
Η Πρόεδρος Πόπη Γεροντή-Μαλλιαρόζη και το Μέλος Μαρία Κασωτάκη ευχαρίστησαν τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Ανδρουλάκη για τη στήριξη και τη καλή διάθεση.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram

