
Την πορεία των εργασιών στο νέο αεροδρόμιο Καστελίου θα εποπτεύσει από κοντά ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας.
Ο κ. Δήμας θα βρεθεί σήμερα στο Ηράκλειο, με στόχο να επισκεφθεί το χώρο του εργοταξίου του νέου αερολιμένα για να δει από κοντά την πρόοδο των εργασιών.
Συμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών επισημαίνονται τα παρακάτω:
«Αυτοψία στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου Ηρακλείου στο Καστέλι, θα πραγματοποιήσει, το Σάββατο 5 Ιουλίου 2025, στις 10:00 π.μ. η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών.
Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Δημήτρη Αναγνώπουλο και τη Γενική Γραμματέα Μεταφορών Δέσποινα Παληαρούτα θα επιθεωρήσουν την πρόοδο των εργασιών και θα ενημερωθούν για την πορεία υλοποίησης του έργου».
Υπενθυμίζεται ότι η επίσκεψη αυτή γίνεται σε μια περίοδο κατά την οποία υπάρχουν αντιδράσεις για την επικείμενη τοποθέτηση ραντάρ δίπλα στον σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο, την Παπούρα. Ένα εύρημα που χαρακτηρίζεται από τους αρχαιολόγους ως ένα από τα σπουδαιότερα τα οποία έχουν ανασκαφεί!
Υπό αυτό το πρίσμα οι δηλώσεις του κ. Δήμα θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτή την αντιπαράθεση που υπάρχει, με φόντο το σημαντικό αρχαιολογικό θησαυρό που πρέπει να προστατευθεί.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram

