Europlan
ΚΡΗΤΗ

Ρέθυμνο: Ποινή κάθειρξης επτά ετών στον 57χρονο για τη διπλή απόπειρα δολοφονίας στον Μυλοπόταμο

ΜΗΛΟ
Palermo TECH HUB
Cosmos

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Ένοχος για την απόπειρα δολοφονίας δύο ατόμων κρίθηκε 57χρονος στο Ρέθυμνο για περιστατικό σε καφενείο στον Μυλοπόταμο το καλοκαίρι του 2023.

Μετά την ανατροπή με τον «σασμό» μεταξύ των δύο οικογενειών, το δικαστήριο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 7 χρόνια συν 10 μήνες από τα οποία αφαιρούνται 18 μήνες που ήδη είχε εκτίσει ο κατηγορούμενος.

ΧΡΥΣΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ποινή έχει αναστέλλουσα δύναμη μέχρι την εκδίκαση της έφεση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι όλα έγιναν στις 31 Ιουλίου 2023, όταν ο κατηγορούμενος, 58 ετών σήμερα, ιδιοκτήτης καφενείου, πυροβόλησε τέσσερις φορές και τραυμάτισε τον 51χρονο σήμερα συνάδελφό του, λόγω προστριβών που είχαν για τον χώρο που θα έβαζαν τα τραπεζοκαθίσματά τους.

NOVA

Από τις βολές που δέχθηκε, ο 51χρονος είχε νοσηλευθεί τέσσερις μέρες στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ και στη συνέχεια στη χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button