Europlan

ΓΡΗΓΟΡΗΣ
NOVA
ΚΡΗΤΗ

Πρεμιέρα για τον τουρισμό στην Κρήτη: Οι πρώτοι επισκέπτες καταφθάνουν στο Ηράκλειο

Palermo TECH HUB
Cosmos

Η θερινή τουριστική σεζόν στην Κρήτη ξεκινά επίσημα σήμερα, με τους πρώτους επισκέπτες από τη Γερμανία και τη Μεγάλη Βρετανία να προσγειώνονται στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης». Αν και κατά τη διάρκεια του χειμώνα υπήρχαν κάποιες διεθνείς πτήσεις από Ολλανδία και Γερμανία, η κλίμακα ήταν περιορισμένη.

ΧΡΥΣΟΣ

Υποδοχή με Κρητική Παράδοση

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, το πρώτο τσάρτερ θα προσγειωθεί στο Ηράκλειο, με τους επιβάτες να απολαμβάνουν μια ζεστή υποδοχή γεμάτη κρητική φιλοξενία, παραδοσιακούς χορούς, τοπικά κεράσματα και φυσικά τσικουδιά.

SUNSTOP

Δυναμική Άφιξη Πτήσεων

Μέχρι την Κυριακή αναμένονται σχεδόν 30 πτήσεις από χώρες όπως η Ελβετία, η Αυστρία και η Ολλανδία, με τις πληρότητες των αεροσκαφών να αγγίζουν το 85%.

MARIS

Τα Ξενοδοχεία Προετοιμάζονται για το Καλοκαίρι

Για την περίοδο του Πάσχα, περίπου το 20% των ξενοδοχείων του νησιού θα είναι σε λειτουργία. Παρόλο που η τουριστική χρονιά ξεκινά με πληρότητες γύρω στο 40%, από τα μέσα Μαΐου η εικόνα αναμένεται να αλλάξει ριζικά, με το σύνολο των ξενοδοχειακών μονάδων να υποδέχεται επισκέπτες και τη σεζόν να εξελίσσεται δυναμικά.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button