Europlan
ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Νεαρή νοσηλεύτρια έβαλε τέλος στη ζωή της

ΜΗΛΟ
NOVA
Palermo TECH HUB
Cosmos

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στο Ηράκλειο, όπου μία 28χρονη νοσηλεύτρια, εργαζόμενη στην Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.

ΧΡΥΣΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα φέρεται να κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών. Η ίδια μάλιστα επικοινώνησε με στενό φιλικό της πρόσωπο, αναφέροντας ότι δεν αισθανόταν καλά μετά την κατανάλωσή τους.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με γιατρό, προκειμένου να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες, δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

SUNSTOP

- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Πηγή
Με πληροφορίες από Cretalive

Σχετικά άρθρα

Back to top button