Europlan

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΜΗΛΟ
NOVA
ΚΡΗΤΗ

Γ. Πλακιωτάκης: Σταθερή συνεργασία για την ενίσχυση των νοσοκομείων του Λασιθίου

Palermo TECH HUB
Cosmos

Συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων του Νομού Λασιθίου, Νίκο Κοκκίνη, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντά του με απόφαση του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, είχε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και Βουλευτής Λασιθίου, Γιάννης Πλακιωτάκης.

ΧΡΥΣΟΣ

Κατά τη συνάντηση έγινε ενημέρωση για την κατάσταση των νοσηλευτικών μονάδων του νομού και συμφωνήθηκε η διατήρηση τακτικής επικοινωνίας και στενής συνεργασίας, με κοινό στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες και τους επισκέπτες του Λασιθίου.

SUNSTOP

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν και τα αποτελέσματα της μεγαλύτερης έως σήμερα προκήρυξης του Υπουργείου Υγείας για την κάλυψη 25 θέσεων ιατρικού προσωπικού στα νοσοκομεία του Λασιθίου. Όπως ενημέρωσε ο κ. Πλακιωτάκης, εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για την κάλυψη 14 θέσεων, ενώ οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από το αρμόδιο Συμβούλιο Κρίσεων του Υπουργείου.

MARIS

«Η μεγαλύτερη προκήρυξη που έγινε ποτέ για τα νοσοκομεία του Λασιθίου αποδεικνύει στην πράξη το διαρκές ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας στην περιοχή μας. Συνεχίζουμε τη συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τη νέα διοίκηση των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες και να αναβαθμιστούν ακόμη περισσότερο οι υπηρεσίες υγείας προς όφελος όλων των πολιτών», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης.

ELOUNDA PASS

- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button