ΓΕΥΣΗ

Ψάρι στην λαδόκολλα, κοκκινόψαρο…

Σήμερα θα κάνουμε ένα πανεύκολο φαγητό πολύ υγιεινό, θρεπτικό με ψάρι στην λαδόκολλα, σήμερα έβαλα κοκκινόψαρο κατεψυγμένο, που μου είπε η φίλη μου η Αγγελική, εσείς βέβαια μπορείτε να βάλετε ότι ψάρι θέλετε απλά πρέπει να είναι μεγαλούτσικο.

Πριν ξεκινήσουμε, ανοίγουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς πάνω κάτω να ζεσταθεί.

caffeine adv2020b

Κόβουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα, την βάζουμε στον πάγκο της κουζίνας και την λαδώνουμε ελαφρά, το ψάρι όπως είναι παγωμένο, το συγκεκριμένο το πουλάνε καθαρισμένο, το αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε λίγο ξερό θυμάρι και λίγο ακόμη λάδι, αν σας αρέσει βάζετε κι ένα κομμάτι φρέσκο δεντρολίβανο αν έχετε στην γλάστρα σας, βάλτε επίσης τρεις τέσσερις φέτες λεμόνι.

Το τυλίγουμε καλά με την λαδόκολλα να μην έχει κενά το βάζουμε σ ένα ταψάκι αλουμινένιο, για να το πετάξετε μετά και να μην πλένετε.

neratzoulis neo

Βάζουμε το ψάρι μας στο φούρνο και σε τρία τέταρτα περίπου, θα είναι έτοιμο.

Ανοίγετε την λαδόκολλα προσεκτικά και σερβίρετε το ψάρι στα πιάτα, βγάζοντας την πέτσα του, βγαίνει πολύ εύκολα.

Συνοδεύεται καταπληκτικά με χόρτα βραστά, η λαχανικά βραστά, παξιμάδι η ψωμί φρέσκο, λίγες ελίτσες και καλή όρεξη!!!
Μη παραλείψετε λαδολέμονο η μαγιονέζα.

Αλεξάνδρα Σουλαδάκη

Πολιτικοποιημένη και γενικά πολύ ανήσυχη… Μ'αρέσει να γράφω, να διαβάζω, να ζωγραφίζω, να μαγειρεύω μεταξύ Αθηνών, Αρκαδίας και Κρήτης... Μόλις απέκτησα και τον τίτλο της συγγραφέως, αφού από τα μέσα του Απρίλη κυκλοφορεί το πρώτο μου βιβλίο με τίτλο «Τι μαγειρεύουν πάλι αύριο μου λέτε; θα σας πω εγώ…» Παράδεισός μου το Σίσι...

Σχετικά άρθρα

Back to top button