ΓΕΥΣΗ

Κριθαρότο με λαχανικά…



Λίγα κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους, λίγα καρότα κομμένα σε κύβους, λίγη μελιτζάνα κι αυτή ψιλοκομμένη χωρίς την φλούδα της, λίγο μαϊδανό για το μαγείρεμα και λίγο για το σερβίρισμα, αλατοπίπερο, λαδί και επίσης ψιλοκομμένη ντομάτα.



Τσιγαρίζουμε όλα τα λαχανικά σε λάδι, αλατοπιπερώνουμε, συμπληρώνουμε νερό και αφήνουμε να βράσουν, όταν σχεδόν είναι έτοιμα ρίχνουμε το κριθαράκι, ανακατεύουμε καλά και χαμηλώνουμε την φωτιά μέχρι να βράσει  το κριθαράκι μας, αλλά να μην στεγνώσει.

Σκέτο ή με παρμεζάνα και μαϊδανό για το στόλισμα είναι υπέροχο!





Αλεξάνδρα Σουλαδάκη

Πολιτικοποιημένη και γενικά πολύ ανήσυχη… Μ'αρέσει να γράφω, να διαβάζω, να ζωγραφίζω, να μαγειρεύω μεταξύ Αθηνών, Αρκαδίας και Κρήτης... Μόλις απέκτησα και τον τίτλο της συγγραφέως, αφού από τα μέσα του Απρίλη κυκλοφορεί το πρώτο μου βιβλίο με τίτλο «Τι μαγειρεύουν πάλι αύριο μου λέτε; θα σας πω εγώ…» Παράδεισός μου το Σίσι...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close