Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήCNA ΘΕΜΑΑγιος Νικόλαος | Το Λιμενικό Ταμείο «κόβει» την άδεια ανάρτησης Ελληνικής σημαίας...

Αγιος Νικόλαος | Το Λιμενικό Ταμείο «κόβει» την άδεια ανάρτησης Ελληνικής σημαίας από ιδιώτη;

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

«Χαζεύοντας» στη Διαύγεια, εντοπίσαμε μια έγκριση από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο (ΑΔΑ 9ΚΡ3ΟΞΑ1-4ΚΚ) με ημερομηνία 23/3/2021 με την οποία επιτρεπόταν σε δημότη του Αγίου Νικολάου να αναρτήσει στις 25/3 μια μεγάλη Ελληνική σημαία στα βράχια της λίμνης στην πόλη του Αγίου Νικολάου με αφορμή φυσικά την αυριανή επέτειο των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.

Λίγο παρακάτω με σημερινή ημερομηνία 24/3/2021 και με αριθμό (ΑΔΑ 6Ε140ΞΑ1-ΞΤ2) υπάρχει ανάκληση της έγκρισης με το αιτιολογικό ότι την ίδια μέρα και την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί παρόμοια δράση από την Δημοτική αρχή.

mechanical adv 2021

Ενώ σε όλη την Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα, θα γίνουν παρόμοιες δράσεις, στον Αγιο Νικόλαο, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κος Μελισουργάκης, «κόβει» την εκδήλωση χωρίς ουσιαστικά να δώσει επαρκείς εξηγήσεις.

apostolakis adv 2

Ερωτήματα που προκύπτουν

1. Δεν γνώριζε το Λιμενικό Ταμείο την προγραμματισμένη δράση της δημοτικής αρχής;

2. Πότε οργανώθηκε από τον Δήμο η δράση αυτή και πότε περιμένει να ενημερώσει τους δημότες;

3. Είναι η ανάρτηση της σημαίας αποκλειστικό δικαίωμα της δημοτικής αρχής και το Λιμενικό Ταμείο ανακαλεί την έγκριση της δράσης πολιτών; Τι προέκυψε;

Πάντως για την ιστορία να πούμε ότι ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου σε σημερινή του τοποθέτηση στον Ρ/Σ Λατώ FM αναφέρθηκε στην αυριανή μέρα και στην δράση που ίσως καταφέρει ο Δήμος να πραγματοποιήσει.

Συγκεκριμένα είπε: «προσπαθούμε να κάνουμε κάποια πράγματα ώστε όπως στολίσαμε την πόλη τα Χριστούγεννα να κάνουμε αυτή την ενέργεια την οφειλόμενη σαν Δήμος, υπάρχουν διάφορα λειτουργικά ζητήματα που ανακύπτουν, ωστόσο θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε αύριο σε δημόσιο χώρο».

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble