Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήCNA ΘΕΜΑ«Θέλω επειγόντως γαστροσκόπηση» - Πάρτε τηλέφωνο για ραντεβού, στο τέλος του έτους!!!

«Θέλω επειγόντως γαστροσκόπηση» – Πάρτε τηλέφωνο για ραντεβού, στο τέλος του έτους!!!

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Αυτή είναι η απάντηση που προέκυψε από το αρμόδιο τμήμα του Γενικού Νοσκομείου Αγίου Νικολάου που προσδιορίζει τα ραντεβού για εξετάσεις στους ασφαλισμένους. Οι εργαζόμενοι σε αυτό το τμήμα, δεν φταίνε σε τίποτα, για να είμαστε ξεκάθαροι. Κάνουν την δουλειά τους.

Αυτός είναι ο διάλογος:

mechanical adv 2021

Ασθενής: Καλημέρα σας, θα ήθελα να κλείσω ένα ραντεβού για να πραγματοποιήσω γαστροσκόπηση. Σας παρακαλώ είναι επείγον. Βρίσκομαι εν μέσω άλλων εξετάσεων, υποφέρω, δεν ξέρω τι έχω, δεν μπορώ να κοιμηθώ εδώ και 10 μέρες.

apostolakis adv 2

Απάντηση: Θα πρέπει να μας πάρετε στο τέλος του έτους για να κλείσουμε ραντεβού, διότι έως τότε δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού για την συγκεκριμένη εξέταση!!!

Αυτή δυστυχώς είναι η δραματική κατάσταση που επικρατεί. Ισως και σε όλη την Ελλάδα. Ο ασθενής έως τότε θα πρέπει να κάνει υπομονή. Αν η κατάσταση της υγείας του είναι επιβαρυμένη, ποιον ενδιαφέρει; Αν στον ενδιάμεσο χρόνο πεθάνει, ποιον ενδιαφέρει;

Οι έχοντες την οικονομική δυνατότητα προφανώς θα οδηγηθούν στον ιδιωτικό τομέα πληρώνοντας από την τσέπη τους την συγκεκριμένη εξέταση. Αν υπάρχει όμως οικονομική αδυναμία, ο ασθενής δεν έχει και πολλές επιλογές.

Εχω μόνο μία απορία να εκφράσω. Οταν πριν από λίγες εβδομάδες ο υπουργός υγείας κος Κικίλιας επισκέφθηκε το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, υπήρξε κάποιος από αυτούς που τον υποδέχτηκαν, να του αναφέρει αυτή την κατάσταση που επικρατεί, ή μήπως περιορίστηκαν σε τυπικά καλωσορίσματα, χαμόγελα ημετέρων και φωτογραφίες με φόντο την λίμνη;

092020 18Να σημειώσω ότι: Τον Φεβρουάριο του 2020, είχε παρουσιαστεί ίδια περίπτωση στο νοσοκομείο Χανίων με ραντεβού πραγματοποίησης γαστροσκόπησης σε ασθενή το 2022! Τότε, ο υπουργός είχε κάνει παρέμβαση και διερεύνηση του θέματος.

Τι έκανε δηλαδή για να σταματήσει αυτή η κατάσταση; Ετσι αντιλαμβάνεται την Δημόσια Υγεία ο κος υπουργός;

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble